View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
martin085 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 2:51 pm Post subject: nefunkcni pin2 |
|
|
Ahojda, poridil jsem si novou cx75 a mam problem s ukladanim kontaktu do seznamu. at delam co delam chce to po me pin2, problem je v tom ze ten pin2 kerej mam overenej u operatora(vodafone) tak neni telefonem akceptovan pri ukladani tam mam v polozce MISTO : "chraneno sim" , coz nejde zmenit. kdybyste nekdo vedel jak tomu na kobylku, dekuju za radu _________________ maty |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

Joined: 08 Nov 2005 Posts: 1469 Location: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 4:37 pm Post subject: |
|
|
Ešte som nepočul, že by tlf. nechcel ukladať nikam inam len na SIM a ešte k tomu na chránené miesto... Choď do menu>kontakty>predvolený zoznam a nastav Adresár.. _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
martin085 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 4:44 pm Post subject: re |
|
|
no tak jsem to vyresil tim adresarem.je to v lepsi jak normalni seznam
ale ten pin2 mi bude stejne vrtat hlavou...
diky moc _________________ maty |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 7:44 pm Post subject: |
|
|
No ten pin 2 to po tobě chtělo, protože jsi to ukládala na místa důležitejch čísel... Myslím tím jako standartně přednastavenou Policii, Hasiče, Zácharanou službu atd... Když chceš editovat nebo smazat tyhle kontakty, tak to buď vůbec nejde, nebo to jde, ale chce to PIN, PIN2 nebo PUK, PUK2 př. Kód telefonu... A podle se u tebe dělo něco podobného, třeba omylem... Paměť SIM karty je omezená (cca 200kontaktů), takže jestli jí nemáš náhodou plnou a ono se to snažilo uložit na ty důležitá čísla... _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 7:53 pm Post subject: |
|
|
Tak napriklad PIN2 dava Orange bezplatne prednastavene cislo je 0000, T-Mobile poskytuje PIN2 za 100Skk bez DPH. Raz mi urobilo presne toto iste a chyba bola v tom, ze som mal predplatenu kartu EASY, na ktorej bol nulovy zostatok. Preto sa dal vyuzivat jedine telefonny zoznam pod PIN2, ako bolo pisane su tam zachranne zlozky. Po nabiti karty mi spristupnilo aj cely telefonny zoznam. Tot vsio... |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 7:55 pm Post subject: |
|
|
jj, nebo tak... To je pravda. ještě když jsem měl Eurotel Go (dobíjecí kupón) a neměl jsem kredit, tak mi zmizel kontakty z telefonního seznamu a objevili se pouze čísla typu Policie, Hasiči,.... A nešlo ani přidávat ani mazat ani editovat... Ale nevím jestli to chtělo PIN2, ale je to možný...  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
marekfucik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 12:18 am Post subject: |
|
|
No po me kdyz chci ukladat na sim to chce taky pin2 tak sem volal operatorovi ( t-mobile) a tam mi rekli ze pry oni ho neznaji, ze to si pry nastavuju sam, ale ja si nepamatuju ze bych kdy daval do telefonu nejakej pin2 u me je zazrak ze tam mam normalni pin a to jeste jen proto ze sem linej ho vypnout. No proste nevim kde se vzal a operator ho nezna _________________ Mara killer from united City of Braškov DC.
S10 , C25 , C35 , MT50 , CX75 |
|
Back to top |
|
 |
marekfucik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 12:18 am Post subject: |
|
|
No po me kdyz chci ukladat na sim to chce taky pin2 tak sem volal operatorovi ( t-mobile) a tam mi rekli ze pry oni ho neznaji, ze to si pry nastavuju sam, ale ja si nepamatuju ze bych kdy daval do telefonu nejakej pin2 u me je zazrak ze tam mam normalni pin a to jeste jen proto ze sem linej ho vypnout. No proste nevim kde se vzal a operator ho nezna _________________ Mara killer from united City of Braškov DC.
S10 , C25 , C35 , MT50 , CX75 |
|
Back to top |
|
 |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 6:34 am Post subject: |
|
|
marekfucik wrote: | No po me kdyz chci ukladat na sim to chce taky pin2 tak sem volal operatorovi ( t-mobile) a tam mi rekli ze pry oni ho neznaji, ze to si pry nastavuju sam, ale ja si nepamatuju ze bych kdy daval do telefonu nejakej pin2 u me je zazrak ze tam mam normalni pin a to jeste jen proto ze sem linej ho vypnout. No proste nevim kde se vzal a operator ho nezna |
To co ti povedal operator je pekna pi....na, pretoze vie pomali vsetko o tvojej karte. Ak nedava PIN2 ku karte, musi ho vediet a tiez PUK2. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|