Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
roooom kolemjdoucí
26.54 SMM
|
Zaslal: út duben 10, 2007 5:17 pm Předmět: Je viditelná změna FW47CZ vs FW52? |
|
|
Je viditelná změna FW 47CZvs. FW 52? Má cenu upgradovat ? .. a přijít o češtinu ? Mám 47, občas vypne při Java hře, jinak spolehlivé, výborná! výdrž (cca 4,5 dne). Akorát, co je někdy k zešílení, je náběh po zapnutí,tzv. inicializace (?) Jak to, že touto "funkcí" nedisponuje ME75 a naběhne hned, ikdyž je také nainstalované poměrně objemné schéma a spousta kontaktů v adresáři ? Dík za reakci a zdravím všechny Siemensáky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fiskus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 01, 2007 8:57 am Předmět: Zadna zmena k lepšímu |
|
|
POkud ti nevadí angličtina tak FW52 je novější a tudíž by měl být lepší. Já jsem žádnou změnu k lepšímu nezanamenal. Mám tento telefon asi 2 měsíce a v nejbližší době poletí rychle ke zdi. Hrozná výdrž, hliník náchylný k poškrábání snad i nehtem, vypínání (docela často pokud s telefonem pracuju (něco edituju, nastavuju čtu zprávy..) , malá hlasitost sluchátka, naprosto neshopný SW pro spojení s PC, naprostá nepodpora bankovních zpráv (to mně sere nejvíc když mi přije mobilní klíč z banky, dám OK dříve než za cca 10s po obdrženmí zprávy tak je nadobro fuč a telefon se tváří jako by se nechumelilo, nehledě na to že se ani neobtěžuje rozvítit displej), po nedostupnosti v síti mi chodí místo zmeškaných hovorů zprávy s obsahem "Invalid msg."
Ani jednu z těchhle chyb FW52 nevyřešil. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AngusYoung začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 01, 2007 2:13 pm Předmět: Re: Zadna zmena k lepšímu |
|
|
no budes mit asi nejaky vadny kus... vydrz mi prijde celkem dobra... cca 4 dny vydrzi vzdy.... hlinik je docela nachylny k poskrabani ale rek bych ze platy nebyvaji o moc lepsi... vypina se mi minimalne... za cca 10 mesicu asi tak 3x se mi vypl... spojeni s PC bez problemu... jak pres kabel tak pres BT (vcetne synchronizace s outlookem)... zmeskane hovory jsou taky ok (sit t-mobile)... mobilni bankovnictvi nepouzivam... mam fw.47 _________________ M55 fw10CZ ---> SX1 fw15CZ + MMC 512MB Pretec ---> S68 fw47 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|