View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
happyBOY78 pisatel

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 251 Location: Dvůr Králové nad Labem
661.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 02, 2006 2:20 pm Post subject: CX75,GPRS modem a Win95 |
|
|
Mám trochu specifický problém,koupil jsem za pár stovek notebook který bych rád používal jen na úpravy mobilu a občasné připojení na net (vzhledem k parametrům:Pentium 166,64 MB RAM a asi 2 giga hd) a nedaří se mi zprovoznit připojení na net. Zkoušel jsem všechny možné ovladače jak ze SM tak i ty co jsem našel na netu ale nefungují. Přímo pro CX75 jsem nenašel tak jsem zkoušel pro starší které by fungovat měly. Notebook nemá ani usb ani cdrom,takže jsem musel použít starý homemade kabel na com port,pomocí AT enableru mi fungují všechny komunikační programy (SiMoCo atd.) ale mobil si nějak nerozumí s těmi ovladači které jsem zkoušel,sice když dám diagnostiku tak ho to detekuje ale u všech položek se zobrazí Error. Neví někdo co s tím? Vím že by teoreticky pomohl upgrade na W98 ale nemám je tam jak dostat.. _________________ Nokia 5110,3310,3330
Siemens C35i,ME45i,S55,C55,MC60,S65,CX75 ( fw.25 ) - patched + ELF pack 2.3
Now: SE W810i
Voice: Vodafone
HHB-600,lampička,blesk,Bluetooth GPS Nokia LD-3W |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|