Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kasso kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 03, 2006 12:51 pm Předmět: datakabel na s55 |
|
|
neviete niekto poradit ci mozem na kabel ktory mam k telefonu cx65 pripojit aj telefon s55 a ci mi bude aj fungovat alebo co mam spravit aby fungoval?uz som ho mal pripojeny ale nic sa nedialo.pripojil som ho a ani system ho nerozpoznal.nezobrazilo mi ani spravu ze sa nasiel novy hardware.mam nainstalovany MPM. _________________ kasso |
|
Návrat nahoru |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
Zaslal: út říjen 03, 2006 2:08 pm Předmět: |
|
|
Pouzivaj Simoco, vrelo ti ho odporucam.
Co sa tyka zapojennia kabla, tu mas par obrazkov. Malo by ti to pomoct. Staci ak upravis koncovku kabla.
 _________________ CX65v50 Master Patch v 5 @ CX70v56 Master Patch 3.1 beta 3 + Elf Loader + vlastnorucne vyrobeny DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kasso kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 03, 2006 5:38 pm Předmět: |
|
|
v upravovani koncoviek datakablov som neni az taky smely ako ostatni a pytal som sa preto lebo nabijacka mi funguje zo siemensu s55 do siemensu cx65 a naopak tak ci by to tak nefungovalo nahodou ajk s datakablom.a simoco mi nechcelo ist v pocitaci ale na mobil cx65.a uz ked pisem mohol by som niekoho poprosit o funkcny link na program papua utils jedno ktora verzia najlepsie by bola mozno najnovsia .hlavne aby bola funkcna a s cestinou alebo slovencinou.alebo mi ten program mozete zaslat mailom na dominik47@post.sk.a datakabel by som si vyrobil sam aj ja ale najprv by som musel rozumiet tej scheme.  _________________ kasso |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|