View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
firewalker kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 9:26 am Post subject: Obnovení Flex - Ztraceny seznam - zpetna obnova |
|
|
Stahl jsem si zde zalohu Flex memory z webu, uspesne jsem pustil aplikaci, ale docela sok na me prisel, kdyz jsem pote zjistil, ze se mi nejen smazaly udaje z kalendare, ale tez kontakty z adresare. Nevite nekdo o nejaky zpetny obnove? Potreboval bych obnovit par cisel z posledni doby, co jsem nemel v zaloze
jinak zaloha Flash mi nepomuze co? (predtim jsem flashoval a mel jsem udelanou FUBU) _________________ ME45 FW28 -> ME45 FW30 -> ME45i FW04 -> own tuning -> CX75 FW05
..::Firewalker::.. |
|
Back to top |
|
 |
doglik pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 9:31 am Post subject: |
|
|
Myslim, že tam bys to měl mít, ale nahraješ si zpět kompletní původní nastavení. Příště si ty kontakty zálohuj a pak to udělej. _________________ C35 (death) -> M55 fw10 -> M55 fw 91+mnoho patchů -> S75 (tovární fw 35 ) -> Update SW 47 - original Siemens |
|
Back to top |
|
 |
firewalker kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 9:48 am Post subject: |
|
|
ja jsem na to koukal a v simocu zalohu mam, ale potreboval bych prave primo zalohu ty flex, co jsem mel, protoze sem vcera vecir ziskal telefonni cislo, ktery dnes docela potrebuju :/ na linku pro podporu zakazniku jsem jiz volal a tam mi nemohli pomoci :/ _________________ ME45 FW28 -> ME45 FW30 -> ME45i FW04 -> own tuning -> CX75 FW05
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 2:30 pm Post subject: |
|
|
No, najlepsie je asi hodit FF (FUBU) spat do telefonu a bude ako predtym, cize sa prehodi do stavu kedy bola robena FF (vsetko co sa robilo po nej sa vymaze). Ak vsak chces iba vytiahnut data, stiahni si program Smelter a v nom otvor FF a mozes explorovat a sejvnut si nejake veci. |
|
Back to top |
|
 |
firewalker kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 2:31 pm Post subject: |
|
|
Orpheus wrote: | No, najlepsie je asi hodit FF (FUBU) spat do telefonu a bude ako predtym, cize sa prehodi do stavu kedy bola robena FF (vsetko co sa robilo po nej sa vymaze). Ak vsak chces iba vytiahnut dala, stiahni si program Smelter a v nom otvor FF a mozes explorovat a sejnut si nejake veci. |
uz sem to vyresil s krokodylem sice pomohl obnovit stary seznam, ale nikoliv cisla ktera jsou pro me dulezita ale i tak mu dik, tohle muzem zamknout  _________________ ME45 FW28 -> ME45 FW30 -> ME45i FW04 -> own tuning -> CX75 FW05
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|