clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - CF62 internetové připojení - *.inf soubor v PC

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

CF62 internetové připojení - *.inf soubor v PC

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tomáš Valer
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 09, 2006 6:37 am    Předmět: CF62 internetové připojení - *.inf soubor v PC Odpovědět s citátem

Zdravím.
Potřeboval bych radu, kde PŘESNĚ stáhnu ovládací *.inf soubor pro připojení PC k internetu přes HW modem v Siemensu CF62. Na stránkách technické podpory (např. Oskarena) je pouze odkaz na oficiální stránky Siemensu, kde se mi tento soubor ale nepodařilo nalézt. Popř. pokud někdo máte tento soubor, mohli byste mi jej poslat na tomvaler@seznam.cz - byl bych moc vděčný!!
Tom.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: po říjen 09, 2006 7:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aj toto pomôže, nastavenia sú pre každého operátora tie isté, v SR určite: Arrow http://www.t-mobile.sk/c1/pdf/nastavenia_mt/windows/Nastavenie%20GPRS%20pre%20Windows.pdf
Tomáš Valer
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 09, 2006 7:53 am    Předmět: Připojení - reakce Odpovědět s citátem

Ahoj Stano.mania.
Ano, těchto článků jsem na internetu našel už šest, ale nejde mi o to, jak nastavit PC pro připojení přes GPRS modem. To všechny návody technických podpor popisují shodně. Jde mi o to, že v jistém kroku těchto návodů (i ve tvém návodu) se zmiňuje nutnost vyhledání ovladače modemu z přiloženého *.inf souboru.
To, co potřebuji, není návod pro nastavení PC, ale ten *.inf soubor pro Siemens CF62, který nemohu nikde na webu najít. Všech šest návodů (s tvým sedm wink ) mě shodně odkazuje na stránky Siemensu, ale tam tento soubor chybí. Já jsem ho teda kdysi měl, ale v sobotu jsem přeinstalovával Wokna a... znáš to :-) I když myslíš, že máš zálohu všeho, tak nemáš Very Happy
Přesto díky za pomoc. Tom.
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

PříspěvekZaslal: po říjen 09, 2006 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Predpokladám, že pri nastavení Modemu si ho nájde, ak nie tak určite ho dodá inštalácia Mobile Phone Manageru. Mal by byť aj na SM: Arrow http://www.siemensmania.cz/drivery.php
Tomáš Valer
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 10, 2006 8:54 am    Předmět: Reakce na odkaz Odpovědět s citátem

Ahoj Stano.mania.
No to je právě ono, že tam ani nikde jinde jsem vzpomínaný driver nenašel. Z toho důvodu jsem vůbec psal do fóra, zda někdo nemá driver pro Siemens CF62. Pod odkazem, který jsi mi poslal, je pouze driver pro Siemens C62 a ten má poškozený a zaheslovaný RAR archiv (úchvatná kombinace Laughing ), takže je mi nanic.
Windowsy si při instalaci nejsou schopny najít driver pro modem CF62 ve svém seznamu modemů, protože tento seznam s položkou CF62 nepočítá. V návodech na instalaci modemu (i v tom, na který jsi mne odkazoval napoprvé) je přímo zmínka o nutnosti vlastnictví ovladače staženého z webu, aby bylo možno modem korektně nainstalovat a nakonfigurovat.
Pokud máš daný driver nebo pokud jej přímo někde vyhledáš, pošli mi na něj prosím odkaz, jinak mi už prosím neposílej odpověď, kterou už znám a která mi je nanic.
Ale díky za snahu!!
Tom.
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

PříspěvekZaslal: út říjen 10, 2006 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Manželka používa CF62, a ak treba aj nim idem na internet cez modem mobilu, ale už mám nastavený v PC... Modem, a Sieťové spojenia.
A viem, že takto idem každým Siemensom na tom istom porte.
Poslal som Ti nejaké z PC z práce, ak by to nebolo ono, pozriem večer doma, ale iste by mal ísť aj tento univerzálny:
http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/software/SiemensGprsXP.inf
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: