Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Tomáš Valer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po říjen 09, 2006 6:37 am Předmět: CF62 internetové připojení - *.inf soubor v PC |
|
|
Zdravím.
Potřeboval bych radu, kde PŘESNĚ stáhnu ovládací *.inf soubor pro připojení PC k internetu přes HW modem v Siemensu CF62. Na stránkách technické podpory (např. Oskarena) je pouze odkaz na oficiální stránky Siemensu, kde se mi tento soubor ale nepodařilo nalézt. Popř. pokud někdo máte tento soubor, mohli byste mi jej poslat na tomvaler@seznam.cz - byl bych moc vděčný!!
Tom. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 2128 Bydliště: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tomáš Valer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po říjen 09, 2006 7:53 am Předmět: Připojení - reakce |
|
|
Ahoj Stano.mania.
Ano, těchto článků jsem na internetu našel už šest, ale nejde mi o to, jak nastavit PC pro připojení přes GPRS modem. To všechny návody technických podpor popisují shodně. Jde mi o to, že v jistém kroku těchto návodů (i ve tvém návodu) se zmiňuje nutnost vyhledání ovladače modemu z přiloženého *.inf souboru.
To, co potřebuji, není návod pro nastavení PC, ale ten *.inf soubor pro Siemens CF62, který nemohu nikde na webu najít. Všech šest návodů (s tvým sedm ) mě shodně odkazuje na stránky Siemensu, ale tam tento soubor chybí. Já jsem ho teda kdysi měl, ale v sobotu jsem přeinstalovával Wokna a... znáš to :-) I když myslíš, že máš zálohu všeho, tak nemáš
Přesto díky za pomoc. Tom. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

14311.82 SMM
Zaslal: po říjen 09, 2006 11:58 am Předmět: |
|
|
Predpokladám, že pri nastavení Modemu si ho nájde, ak nie tak určite ho dodá inštalácia Mobile Phone Manageru. Mal by byť aj na SM: http://www.siemensmania.cz/drivery.php |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tomáš Valer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 10, 2006 8:54 am Předmět: Reakce na odkaz |
|
|
Ahoj Stano.mania.
No to je právě ono, že tam ani nikde jinde jsem vzpomínaný driver nenašel. Z toho důvodu jsem vůbec psal do fóra, zda někdo nemá driver pro Siemens CF62. Pod odkazem, který jsi mi poslal, je pouze driver pro Siemens C62 a ten má poškozený a zaheslovaný RAR archiv (úchvatná kombinace ), takže je mi nanic.
Windowsy si při instalaci nejsou schopny najít driver pro modem CF62 ve svém seznamu modemů, protože tento seznam s položkou CF62 nepočítá. V návodech na instalaci modemu (i v tom, na který jsi mne odkazoval napoprvé) je přímo zmínka o nutnosti vlastnictví ovladače staženého z webu, aby bylo možno modem korektně nainstalovat a nakonfigurovat.
Pokud máš daný driver nebo pokud jej přímo někde vyhledáš, pošli mi na něj prosím odkaz, jinak mi už prosím neposílej odpověď, kterou už znám a která mi je nanic.
Ale díky za snahu!!
Tom. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

14311.82 SMM
Zaslal: út říjen 10, 2006 9:00 am Předmět: |
|
|
Manželka používa CF62, a ak treba aj nim idem na internet cez modem mobilu, ale už mám nastavený v PC... Modem, a Sieťové spojenia.
A viem, že takto idem každým Siemensom na tom istom porte.
Poslal som Ti nejaké z PC z práce, ak by to nebolo ono, pozriem večer doma, ale iste by mal ísť aj tento univerzálny:
http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/software/SiemensGprsXP.inf |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|