View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Muriak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 12, 2006 11:32 am Post subject: tel.zoznam v telefone |
|
|
Caute.
Iba dve otazocky presiel som z nokie na siemens a akosi mi na el 71 nejde nastavit(teda neviem to nastavit)aby tel cisla boli v telefone a iba nie na simke.Ako?
vie mi niekto povedat ako a ci sa da nastavit zobrazenie miesta pod logom operatora na nokii mi to slo,prikl.Bratislava-Stare mesto
Dik |
|
Back to top |
|
 |
krtek.cz badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 12, 2006 2:46 pm Post subject: |
|
|
takze musis prvni telefoni cisla zkopirovat do telefonu a pak v zalozce filtr nastavit pouze cisla z mobilu a nebo je reseni ze to zkopirujes do telefonu a pak ze simky smazes protoze pokud mas vse tak je tam jak cislo ze simky tak s telefonu ale myslim ze tady uz to rozebirane bylo mrkni niz. Ja pouzivam ten filtr....A co se tyka toho mesta tak to je funkce operatora rekl bych pokud to operator nabizi tak jak v CR O2 tak by to melo jit ale nevim nemam s tim zkusenosti _________________ Siemens CX70 fw 56 --> EL 71 fw 38 |
|
Back to top |
|
 |
branoi začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 12, 2006 10:21 pm Post subject: |
|
|
nastavenie miesta (vysielaca) sa robi nasledovne (pre T-Mobile, Orange nemam odskusany):
Spravy -> LS-sluzby -> Zoznam tem -> Nova Tema -> ID: 050 -> Zrusit -> Spat -> Automat. zobr. -> Vsetky
vstrede displaya sa ti to zobrazi a preblikuje s --- (pokial niesi v cudzom meste alebo casto necestujes, tak je to inak dost zbytocna rusiva vec) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|