clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Nezobrazuje se mi kdo volal komu ja atd... Help :(

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Nezobrazuje se mi kdo volal komu ja atd... Help :(

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
werunka.m
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Oct 15, 2006 7:56 pm    Post subject: Nezobrazuje se mi kdo volal komu ja atd... Help :( Reply with quote

Prosím pomóc čím to může být že se mi nezobrazuje ve vypisech hovoru komu sem volala, kdo volal mi a kdo me prozvanel? Vzdycky jak to vyzvani dobry pise mi to kdo ale pak by to melo naskocit na displej ale nic ? Sad Mam CX70 takze mi akorat blikaji diody jinak nic Sad Nevim co m to muze byt dneska jsem si jen menila ikonky menu ale uz jsem je dala zpatky a dela to to same... Prosim pomozte mi Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Send private message
pnov
rozumbrada
rozumbrada

1265.50 SMM
PostPosted: Sun Oct 15, 2006 8:02 pm    Post subject: Reply with quote

Zkus si vymazat ty seznamy. Něco podobného se tu už kdysi řešilo.

Uživatel Zdravého selského rozumu
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
d[E]sann
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Phone: EL71
2352.42 SMM
PostPosted: Tue Oct 17, 2006 3:03 pm    Post subject: Reply with quote

J tak tenhle problém mám taky, ale mě zas tak nevadí Smile...no aji kdybych chtěl stejnak přehrát FW tak nemůžu mám vypálenou cestu do USB rozhraní takže to nic nerozpozná, no možná tu nabíječku Smile
Drak
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Oct 17, 2006 7:38 pm    Post subject: Re: Nezobrazuje se mi kdo volal komu ja atd... Help :( Reply with quote

[quote="werunka.m"]Prosím pomóc čím to může být že se mi nezobrazuje ve vypisech hovoru komu sem volala, kdo volal mi a kdo me prozvanel? Vzdycky jak to vyzvani dobry pise mi to kdo ale pak by to melo naskocit na displej ale nic ? Sad Mam CX70 takze mi akorat blikaji diody jinak nic Sad Nevim co m to muze byt dneska jsem si jen menila ikonky menu ale uz jsem je dala zpatky a dela to to same... Prosim pomozte mi Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad[/quote]
(Drak):Mám S65 a podobný problem se mi objevil,že se mi nezobrazí zmeškané hovory.Začlo to,když jsem vložil do telefónu RS-MMC kartu.Když jsem přehrál firmver,bylo vše OK,ale jem jsem kartu vyjmul a zase vložil do telefónu,tak to dělá zase.Tak že to může být i ta karta.
Back to top
View user's profile Send private message
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum