View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
werunka.m kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 7:56 pm Post subject: Nezobrazuje se mi kdo volal komu ja atd... Help :( |
|
|
Prosím pomóc čím to může být že se mi nezobrazuje ve vypisech hovoru komu sem volala, kdo volal mi a kdo me prozvanel? Vzdycky jak to vyzvani dobry pise mi to kdo ale pak by to melo naskocit na displej ale nic ? Mam CX70 takze mi akorat blikaji diody jinak nic Nevim co m to muze byt dneska jsem si jen menila ikonky menu ale uz jsem je dala zpatky a dela to to same... Prosim pomozte mi  |
|
Back to top |
|
 |
pnov rozumbrada

1265.50 SMM
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 8:02 pm Post subject: |
|
|
Zkus si vymazat ty seznamy. Něco podobného se tu už kdysi řešilo. _________________ M65 FW50+DCA-510 + PalmOne LifeDrive (moje hračky)
Uživatel Zdravého selského rozumu |
|
Back to top |
|
 |
d[E]sann ostřílený diskusník

Joined: 31 Dec 2004 Posts: 517 Location: Prostějov Phone: EL71 2352.42 SMM
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 3:03 pm Post subject: |
|
|
J tak tenhle problém mám taky, ale mě zas tak nevadí ...no aji kdybych chtěl stejnak přehrát FW tak nemůžu mám vypálenou cestu do USB rozhraní takže to nic nerozpozná, no možná tu nabíječku  _________________ CX65@CX70 - DCA-510 --> EL71 With blue SLI LED FW45 + Boot-Box + Stereo HF HHS-150 + 2GB --> HTC Dream
 |
|
Back to top |
|
 |
Drak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 7:38 pm Post subject: Re: Nezobrazuje se mi kdo volal komu ja atd... Help :( |
|
|
[quote="werunka.m"]Prosím pomóc čím to může být že se mi nezobrazuje ve vypisech hovoru komu sem volala, kdo volal mi a kdo me prozvanel? Vzdycky jak to vyzvani dobry pise mi to kdo ale pak by to melo naskocit na displej ale nic ? Mam CX70 takze mi akorat blikaji diody jinak nic Nevim co m to muze byt dneska jsem si jen menila ikonky menu ale uz jsem je dala zpatky a dela to to same... Prosim pomozte mi [/quote]
(Drak):Mám S65 a podobný problem se mi objevil,že se mi nezobrazí zmeškané hovory.Začlo to,když jsem vložil do telefónu RS-MMC kartu.Když jsem přehrál firmver,bylo vše OK,ale jem jsem kartu vyjmul a zase vložil do telefónu,tak to dělá zase.Tak že to může být i ta karta. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|