View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
gfmnb začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 4:11 pm Post subject: siemens servis |
|
|
takže asi před čtrnácti dny jsem poslal sx1 do servisu s tím, že mi špatně reaguje tlačítko 6 a levé kontextové tl. (plus několik dalších drobných vad)
dnes se mi telefon vrátil se zamítnutou reklamací s vyjádřením, že je mechanicky poškozen (zlomený mmi konektor a zlomená mmi deska)
telefon ale funguje bez problémů, tedy až na ty kvůli kterým jsem ho reklamoval -> nechápu asi sx1 funguje i když zlomíte mmi desku (mmi konektor nevím co je)
navíc je na vráceném telefonu joystick posunutý doprava a pravděpodobně tedy i celá deska
shrnu to tedy tak - zaplatil jsem 200,- Kč (doručení balíku zpět) za to, že mi rozebrali telefon a fušersky ho zase dali dohromady a znehodnotili záručák nesmyslným vyjádřením o závadě
P.S. ještě mi poslali předpokládanou cenu nezáruční opravy 14 950,- Kč (telefon jsem koupil za necelých 6000,- Kč)
promiňte ty silná slova, ale jsou to KURVY |
|
Back to top |
|
 |
Xmax88 rozumbrada

Joined: 23 May 2005 Posts: 312 Location: Okolí PV a OL Telefon: 2x Siemens SX1
1271.42 SMM
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 4:23 pm Post subject: |
|
|
napis sem kompletni seznam veci jaky jsi reklamoval.
PS: MMI deska muze byt zlomena tj. prerusene nejake kontaky prasknutim spoju (staci prepajet) proto ti napr. nemusi fungovat tlacitko nebo muze blbnout  _________________ SIE C35i - FW M35i --> SE T100 -->SIE M55 - FW91+patche -->
Siemens SX1- CPU174Mhz + MMC24Mhz - disc C:11,8Mb - FW15cz + 24patchu + themes, icons and fonts - RS-MMC 512Mb Transcend; [BLOCKED]
Siemens SX1- na ND [momentalne funkcni] |
|
Back to top |
|
 |
gfmnb začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 4:29 pm Post subject: |
|
|
Špatně reaguje tlačítko 6mno
Špatně reaguje levé kontextové tlačítko
Prach pod sklíčkem displaye
Nefunguje příjem hovorů tlačítkem na headsetu
Prasklina na těle pravého i levého sluchátka headsetu
Nefunguje zobrazení fotografie volajícího (fotografii přiřadit ke kontaktu lze, ale při příchozím hovoru se nezobrazí) |
|
Back to top |
|
 |
Xmax88 rozumbrada

Joined: 23 May 2005 Posts: 312 Location: Okolí PV a OL Telefon: 2x Siemens SX1
1271.42 SMM
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 4:39 pm Post subject: |
|
|
tak treba to kontextove tlac. nejspise spatne reaguje kvuli spatne MMI desce  _________________ SIE C35i - FW M35i --> SE T100 -->SIE M55 - FW91+patche -->
Siemens SX1- CPU174Mhz + MMC24Mhz - disc C:11,8Mb - FW15cz + 24patchu + themes, icons and fonts - RS-MMC 512Mb Transcend; [BLOCKED]
Siemens SX1- na ND [momentalne funkcni] |
|
Back to top |
|
 |
gfmnb začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 4:47 pm Post subject: |
|
|
pokud jsem ochoten akceptovat, že v servise mají pravdu a tel. byl mechanicky poškozený (ačkoli je to holý nesmysl - opravdu nevím jak by mohla prasknout deska, když mi telefon nikdy nespadl ani jsem sním jinak nestandartně nemanipuloval) tak stejně nachápu proč telefon nedali do původního stavu jako před reklamací (což je dle zákona jejich povinností)
jsou to diletanti
ps nevíš co je ten MMI konektor? |
|
Back to top |
|
 |
yaqwsx táta fóra

Joined: 12 Dec 2005 Posts: 1027 Location: Takové městečko nedaleko Kroměříže
209083.66 SMM
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 6:35 pm Post subject: |
|
|
gfmnb wrote: | pokud jsem ochoten akceptovat, že v servise mají pravdu a tel. byl mechanicky poškozený (ačkoli je to holý nesmysl - opravdu nevím jak by mohla prasknout deska, když mi telefon nikdy nespadl ani jsem sním jinak nestandartně nemanipuloval) tak stejně nachápu proč telefon nedali do původního stavu jako před reklamací (což je dle zákona jejich povinností)
|
Nuznali to-duvod?Benq-fuj(viz podpis ccd98),zrusil servis v brne a neuznava zaruky
(od ted je to trochu OT)(nebo mu dosly zakladni desky ),vubec nevim proc siemens prodal cast s mobily(zeby taky ty desky ?) _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
JFGI - Just Fuckin' Google It
http://www.fuckinggoogleit.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Norton rozumbrada

1272.54 SMM
|
Posted: Wed Oct 18, 2006 11:27 am Post subject: |
|
|
Ja jim dam neuznavaji reklamace.Pred tydnem jsem jim poslal sluchatka a jestli mi neuznaji reklamaci,tak na ne vletim a to si za ramecek nedaji. _________________ C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70 |
|
Back to top |
|
 |
BunGee ostřílený diskusník

0.52 SMM
|
Posted: Wed Oct 18, 2006 11:41 am Post subject: |
|
|
Ja taky jeden prihodim, uz je to delsi dobu, tusim v cervnu, nebo kdy, nefungoval me kalendar na mym SXG75 a nefungoval ani budik(budil kdy chtel on sam). Byl jeste s FW 12, tak sem ho hodil do servisu, a cekam, cekam, cekam, uplyne 301 dni, tak se naseru a vlitnu tam(Brno) a rekli mi, ze nemeli nahradni dil(zakladni desku), jestli teda chcu vratit penize, jenze to by trvalo dalsich max 30dni, tak sem jim rekl at mi ho vrati, ze na ne seru, ze si ho dokazu prehrat sam a povedlo se. Jenze by me ted zajimalo, ze kdyz se mi vysere, jestli mi hned muzou vratit prachy, nebo jak to vlastne bude???
EDIT: sry, neprecetl sem si ze to patri do sekce sx1, tak to kdyztak vymazte _________________ Může-li se pokazit více věcí za sebou,
pokazí se v nejnevhodnějším pořadí
Ericsson T10=>
Siemens M65=>Fuj Blokia 3410(nenavidim blokie)=>SXG75/SVN 22 + Blesk + 1GB SanDisk + DCA-540 + ASUS P535
Vodafone 4ever
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Back to top |
|
 |
Honza Bouma táta fóra

7912.98 SMM
|
Posted: Wed Oct 18, 2006 1:07 pm Post subject: |
|
|
To me zas telefon ztratili (SX1) Zacalo to asi tak: Zavolal jsem na PPL,ze chci reklamovat telefon SIEMENS SX1, oni prijeli a telefon odvezli do PPI-ETC, tam ho prijali 19.9. 2006 a vyexpedovali ho 9. 10. (!)Telefon JE v Gold class(!) vcera (17. 10.)Jsem volal do PPI-ETC,ze telefon stale nemam,rekli mi,ze ho posilali pres DHL,at si zavolam tam,na DHL mi rekli,ze tohle nedelaji oni ale PPL, na ty me hned prepojili, ale u PPL o cisle baliku, ktere je napsano jako odchozi u meho mobilu na strankach PPI-ETC nic nevedi...Co z toho plyne?Nikdo nevi,kde muj milaček je... _________________ MOTOROLA d520>SIEMENS C35i>NOKIA 3410>back to SIEMENS C35i>SIEMENS C60>SIEMENS SX1>SIEMENS SXG75 White
Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883 |
|
Back to top |
|
 |
xXxTRA^^ řád zlaté antény

5896.92 SMM
|
Posted: Wed Oct 18, 2006 1:43 pm Post subject: |
|
|
kmaoska reklamovala c65 a je to uz rok a pul a telefonu se nedockala ani soudne... a k tomu sx1 co nejdou tlacitka, mi taky dou blbe, musis telefon rozebrat a kontakty pod folii, primo to zlate na desce vycistit lihem a utrit... pak ti to zase na nejakou dobu pude...  _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 18, 2006 7:33 pm Post subject: |
|
|
Do háje, nestrašte mě! Taky ho chci reklamovat kvůli někdy hůře reagujícím tlačítkům (ale hlavně kvůli džoji), tak nevím jestli to tam vůbec psát, aby mi to nakonec ty kuy nezamítly Jediný autorizovaný servis, do kterého se bojím poslat founa, má BenQ
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
berczo (člen klubu SM) pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 8:42 am Post subject: |
|
|
No, mně přišel ze servisu až po 3 týdnech - čekali na náhradní díly. Vysrali se ovšem na opravu joye, tak jsem jim to tam poslal hnedka další den zpátky.
Nemilé ovšem bylo zjištění, že asi tak po týdnu mám na poště balík , říkám si "pašáci" ti kluci v PPI-ETC , takhle rychle to opravit ...
Příjdu na poštu a babka na mně vybafla: "pane, oni si tam ten balík nepřevzali ..." A kua, začal jsem přemýšlet proč, ale nikde jsem nenašel vysvětlení. Prý údajná změna adresy. Posílal jsem to klasicky na Husitskou 42, ale odmítli ....  _________________ Siemens C25>C35i>S35>MT50>C55>S55>M75>SX1/CPU 168 Mhz + 1GB MMC Kingston+; řádně vytuněn :-) > zemřel 15.5.2008 RIP
+ Sandisc 8GB class 4 |
|
Back to top |
|
 |
dantm začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 9:12 am Post subject: |
|
|
Ja nedavno reklamoval SX1 kuli vypadlemu bocnimu tlacitku kamery a prisel mi domu tusim do 3 dnu s kompletnim vymenenim krytu.
Pred tydnem zase mati reklamovala CL65 a mela ho doma do tydne s vemenenou nabijeckou a displayem. Reklamovano bylo jen to, ze nenabiji.
Nebo jsem 2x reklamoval hadsfree HHB 600 a po druhe reklamaci mi poslali typ 700, ktery je uz naprosto super.
I kdyz nejsem z Prahy a mam to celkem daleko, tak stejne vzdy s telefonem zajedu do servisu sam a domu si to nechavam poslat.
Na adresu servisu muzu pouze konstatovat, ze plna spokojenost. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
xXxTRA^^ řád zlaté antény

5896.92 SMM
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 12:53 pm Post subject: |
|
|
dantm wrote: | Ja nedavno reklamoval SX1 kuli vypadlemu bocnimu tlacitku kamery a prisel mi domu tusim do 3 dnu s kompletnim vymenenim krytu.
Pred tydnem zase mati reklamovala CL65 a mela ho doma do tydne s vemenenou nabijeckou a displayem. Reklamovano bylo jen to, ze nenabiji.
Nebo jsem 2x reklamoval hadsfree HHB 600 a po druhe reklamaci mi poslali typ 700, ktery je uz naprosto super.
I kdyz nejsem z Prahy a mam to celkem daleko, tak stejne vzdy s telefonem zajedu do servisu sam a domu si to nechavam poslat.
Na adresu servisu muzu pouze konstatovat, ze plna spokojenost. |
blahopreji... mas uspechy  _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Back to top |
|
 |
sidlenci kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 11:52 am Post subject: tak ten servis |
|
|
nefachčí SX1 a na Radlické ho odmítli převzít do opravy, že jim BenQ neproplácí záruky. Tak teď řeším nerudovskou otázku - kam s ním... Klasicky nefunguje joy a tlačítka pod displejem, prach, sluchátka... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|