View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Quattrop kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 18, 2006 3:42 pm Post subject: predelavka kabelu |
|
|
Ahoj,
mam doma kabel do COM portu se kterym jsem si predelal A55 na C55. Minuly tyden jsem si ale poridil S75 a chci se zeptat, jestli jde ten kabel nejak jednoduse predelat (treba jestli staci jen prehazet "piny") abych si mohl do S75 nacpat novy firmware apod. Pokud to jde a hodite mi link na stranky o tom jak to udelat, tak moje srdce zaplesa
diky za odpovedi  |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Wed Oct 18, 2006 4:13 pm Post subject: |
|
|
Aky kabel detekuje S75 ked ho pripojis? Mal by to byt DCA-500, stym by update fw mal ist. Ak je to origo DCA-500, tak sa da prerobit aj na servisny, ak nie, tak treba kupit DCA-510 aby sa dalo patchovat atd. |
|
Back to top |
|
 |
Quattrop kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 10:55 pm Post subject: S75 ho nenajde. |
|
|
Jeste upresnim Kabel je seriovy a koupeny kdysi na Kabelmanii. Takze je neoriginalni a jak uz jsem psal, A55 jsem na C55 predelal v pohode. Ale S75 ho po pripojeni nenajde. Pred chvili jsem se docetl, ze by melo pomoct pripajeni 2 malych odporu, tak uvidim. Jestli to pak bude DCA500, k cemu vsemu mi to bude. Dam tam firmware? Pujde tam nejak hodit i FFS a MAP? Jakej k tomu kdyztak budu potrebovat DCA510 nebo i DCA540?
diky za odpovedi  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Oct 26, 2006 8:24 am Post subject: |
|
|
Ten COM kabel asi nebude chodit, i když .... zkusil bych přívést napájení viz. článek http://siemensmania.cz/content.php?id=167 . Ale stále to bude velmi pomalá komunikace při flashování /max. 115k/.
Vhodnější je pořídit pro flashování DCA510, který umí vše, ale zase je tu to ale ... mám pomalý přenos dat při zanutém telefonu, takže nahrát do telefonu něco obsáhlejšího /mp3 apod/ je porod. Na to je zase vhodnější kabel DCA540 a nebo nejlepší řešení pro přenos dat je čtečka karet a na zálohování kontaktů rychlost DCA510 plně postačuje, není to zas takový objem dat. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Quattrop kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 26, 2006 12:05 pm Post subject: kde koupit kabel |
|
|
Hmm, to je skoda. Myslel jsem, ze to nejak rozjedu. Novej kabel se mi moc kupovat nechce, ale vzhledem k tomu, ze mam FW 35 a prichazim na cim dal vic chyb mi asi nic jinyho nezbude. Do Prahy do servisu nepojedu...
Prave na tahani mp3 uz jsem si ctecku poridil, to je v poho, ale zajimalo me, jestli je sancem, ze to s tema 2 odporama (navod tady http://siemensmania.cz/content.php?id=152 ) aspon na prehrani FW rozchodim.
A jestli teda ne, nemate nekdo tip na to kde sehnat tu levnou DCA-510 (do USB), nemusi byt nabijeci. Ale kdyz uz bych do ni sel, tak aby bylo zaruceny, ze pres to pujdou patche a vsechny ostatni predelavky...
Mimochodem, jak dlouho vam startuje S75? Ja ji muzu pouzit tak po 70 sekundach, do te doby neni pristupny seznam(chapu) a hlavne se nedostanu ani do menu, proste nic. Nez naskoci tapeta, tak je telefon nepouzitelny a nereaguje tak tu minutu a neco
opet diky za odpovedi  |
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Loleq007 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 26, 2006 12:53 pm Post subject: |
|
|
to je nak dlouho. me tak do 5 secund naskoci tapeta a do 7 menu. nekdy naopak-ze menu naskoci driv nez tapeta. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|