View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:18 pm Post subject: Jak naučit x65 číst dokumenty DOC, XLS a PDF |
|
|
Autoři: Jamaica | Bonfire
Čtení dokumentů s těmito příponami v telefonu již není jen výsadou přístrojů s operačním systémem.. Dnes si ukážeme, jak naučíme i naše miláčky řady x65 číst soubory s příponou DOC,XLS a PDF.
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=376 |
|
Back to top |
|
 |
capo di tutti capi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:24 pm Post subject: |
|
|
vyzera to dobre, uz to len oskusat  _________________ Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to |
|
Back to top |
|
 |
JirkaKrejčí kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 12:52 am Post subject: čtení dokumentů |
|
|
Právě jsem zkoušel tento postup aplikovat na mém cx65fw25
Podle návodu se mi to nepodařilo.
Povedlo se to až když jsem samotné soubory z adresářů nahrál přímo do data inbox a pak spustil soubor jad.
Aplikace se nainstalovala.V aplikacích jsou ikony schodné v návodu.
Neoběvilo se mi nahrazení jako je v návodu prostě jsem počkal pár vteřin a bylo to.Nevím jak ale pravděpodobně se to nainstalovalo.
Jenže soubory mi nejdou otevřít ať je strkám kamkoliv.Ani jeden.
Tel sem vypl zapl a nic. Tak nevím kde je chyba. Jirka |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 5:20 am Post subject: |
|
|
Nechcem rypat, ale nieje toto warez:
*** obrázek odstraněn administrátorem ***
Please, povedzte ze nie, nech to nemusia prerabat.
Inac, pekna praca pani. Zasluzite pochvalu.  _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 6:03 am Post subject: |
|
|
Nie,nie je to warez.Tie programy su volne stiahnutelne na stranke Siemensu. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
P4priX ostřílený diskusník

128.03 SMM
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 6:40 am Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Nie,nie je to warez.Tie programy su volne stiahnutelne na stranke Siemensu. |
já bych řek že nemyslel ten program, ale ty SN v obrázku
EDIT : *** obrázek odstraněn administrátorem *** _________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:38 am Post subject: |
|
|
Aha...sme trochu OT..ale dokaze mi tu z vas niekto napisat,pre aky program su tie S/N? _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Nicolas kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 8:40 am Post subject: PDF a DOC z mmc ??? |
|
|
Čau super programky chodi to perfektně ale chtělo by to je upravit ať to může otvírat dokumenty i z MMC karty, mám 12MB PDF a do telefonu se mi nevejde. Bohuzel ani jeden program nejde nastavit tak aby mi otvíral soubory z jinýho adresáře něž z implicitních (tedy z telefonu). Nemáte někdo nějakej nápad? |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 8:46 am Post subject: Re: Jak naučit x65 číst dokumenty DOC, XLS a PDF |
|
|
weitless wrote: | Autoři: Jamaica | Bonfire
Čtení dokumentů s těmito příponami v telefonu již není jen výsadou přístrojů s operačním systémem.. Dnes si ukážeme, jak naučíme i naše miláčky řady x65 číst soubory s příponou DOC,XLS a PDF.
všetko v pohode nainštalované, dám tam 600k PDF otvorím a pípne+zahlási chybu, je to obmedzené velkosťou PDF, dik |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:26 am Post subject: Re: Jak naučit x65 číst dokumenty DOC, XLS a PDF |
|
|
Anonymous wrote: | weitless wrote: | Autoři: Jamaica | Bonfire
všetko v pohode nainštalované, dám tam 600k PDF otvorím a pípne+zahlási chybu, je to obmedzené velkosťou PDF, dik |
stale to skúšam a nič, okolo 100k PDF v pohode zobrazí, ale 600k nič, dá sa PDF nejako prekonvertováť, aby sa dalo čítať trebárs v micro rideri |
|
Back to top |
|
 |
x@nder Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:00 pm Post subject: |
|
|
fungují tyto aplikace i na telefonech řady x55?? |
|
Back to top |
|
 |
lososs kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 3:10 pm Post subject: Re: Jak naučit x65 číst dokumenty DOC, XLS a PDF |
|
|
Anonymous wrote: | Anonymous wrote: | weitless wrote: | Autoři: Jamaica | Bonfire
stale to skúšam a nič, okolo 100k PDF v pohode zobrazí, ale 600k nič, dá sa PDF nejako prekonvertováť, aby sa dalo čítať trebárs v micro rideri |
ja mam to same,jen s tim,ze na vse hlasi fatal error  |
|
Back to top |
|
 |
figaro začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 4:37 pm Post subject: |
|
|
Mne to podľa návodu funguje. Číta to aj PDF súbory, ale asi nie všetky. Myslím, že to nie je tak ani ich veľkosťou, ale tým čo obsahujú (tabuľky, obrázky). Ale jednoduchý text vo formáte PDF to číta. Bude to dobré na e-knihy.  _________________ Siemens CX65, FW 12 => FW16 => FW25 => FW43 => FW50 |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 4:57 pm Post subject: |
|
|
x@nder wrote: | fungují tyto aplikace i na telefonech řady x55?? |
Nezkušel sem to,ale zkus to Ty.Mělo by to jít A dej nám vědět. _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 5:03 pm Post subject: |
|
|
figaro wrote: | Mne to podľa návodu funguje. Číta to aj PDF súbory, ale asi nie všetky. Myslím, že to nie je tak ani ich veľkosťou, ale tým čo obsahujú (tabuľky, obrázky). Ale jednoduchý text vo formáte PDF to číta. Bude to dobré na e-knihy.  |
Otvírá to pdfka i 993kb,to sem zkoušel,ale když je tam tabulka tak ji to nezobrazuje a místo toho sou tam nesmyslný znaky.Ten PDF soubor Vám sem ale na čtení nedám protože to byla moje lékařská zpráva,sorry  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|