View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
macourek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 5:27 pm Post subject: C81 a datový kabel |
|
|
Dobrý den, prosím potřeboval bych poradit ohledně USB kabelu DCA - 140 na siemens C81. tento kabel mám teprve dva dni a dostal jsem k němu i CD, jenže problém je v tom, že když připojím tento kabel i s telefon k PC, tak operační systém(viz.správce zařízení) nedokáže tento telefon identifikovat. Je mi jasné, že potřebuji ovladače na ten kabel, ale ty ovladače co byli na tom daném CD, tak nefungují( řekl bych že jsou staré, kde ještě tenhle telefon nepodporují)
Tak kdyby někdo náhodou věděl kde mám stáhnout nové ovladače, tak ať to prosím napíše sem, nebo na email pavel.macourek@seznam.cz. A pokud by někdo ty ovladače měl v počítači(myslím insatlační soubory), tak pokud by nebyli kapacitně extra velké, tak kdyby byl někdo tak hodný tak by mi je mohl posalt buď přes ICQ, nebo na email (samozřejmě po vzájemné domluvě)
Za kladné odpovědi předem děkuji
Macourek
(P.S.: operační systém mám XP) |
|
Back to top |
|
 |
Lexicek začátečník

94.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 24, 2006 11:46 pm Post subject: |
|
|
Mrkni na stranky vyrobce toho kabelu tam urcite budou ke stazeni  |
|
Back to top |
|
 |
Marek65 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 8:32 am Post subject: |
|
|
No skus nainstalovat najnovsi MPM s podporou tohto telefonu a ovladace by sa mali natiahnut potom odtial. Ja som tak uspesne rozbehal DCA-540 (ziadne ine ovladace nesli), takze by to mohlo ist tak aj na 140. _________________ Motorola C332 -> Siemens CX65 FW50 + DCA-540 homemade + DCA-500 homemade + Lampička -> SE W710i + 512MB card |
|
Back to top |
|
 |
macourek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 8:25 pm Post subject: |
|
|
Jo díky, stáhnul jsem od oficiálního výrobce mobilního telefonu software(MPM) a vše již funguje be z problému. díky |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|