View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Atsepicnu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 10:34 pm Post subject: C65 nepřežila Pogo, nejde zapnout... pls help :) |
|
|
Kdyz chci zapnout mobil, tak to bud nic neudela nebo se na chvili zapne a jak zactu zadavat pin tak chcipne, na zapojeni kabelu/nabijecky nereauje a bez sim atky ne. Asi se to stalo nárazem...... Mám na ni zaruku do prosince, ale mam zavedeny SKEY a nejake patche, jak by to dopadlo v servise kdyby to opravili a zjistili ze je patchovana? S V_klay se neda spojit, zmacku cerveny tlacitko, jede boot key1,2 a pak error, driv to slo.
Jak to mam resit? Co mam delat, kdyz pudu do servisu a zjisti ze mam pathce? Prosim poradte.
Malem bych zapomnel je to Siemens C65, fw50 a nejaky ty patche... fyzicky mi z vejsky nespadnul, jen jsem ho mel v kapse a mozna sem nekde narazil a pak sem ho asi za hodku vyndal a nejde zapnout.. ani nabit...
dík  |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sat Oct 21, 2006 10:57 pm Post subject: |
|
|
skus přehrát winswup... a pokud to stejně nepůjde, tak se neboj, v servisu tyhle poruchy stejně obvykle řešijou výměnou zákl. desky > přijít by na to neměli... _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
Atsepicnu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 11:10 pm Post subject: |
|
|
winswup? myslis jako ze mam nahrat celej novej fw akorat winswup verzi? ...... nepovedlo se mi to vubec spojit s zadnym programem a ani baterku to nenabiji ak nevim ale kdztak zkusim, dik
..... no jestli vymenej zakladni desku... urcite budou chtit rict, co sem s tim delal, co bych mel rict abych za to pokudmozno nic neplati.... zaruka se preci nevztahuje na fyzicky pozkozeni od uzivatele nebo?
a na klavesnici mi chybi takovej ten krouzek kolem joysticku, je to jen esteticka vada, ale... |
|
Back to top |
|
 |
Atsepicnu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 11:29 pm Post subject: |
|
|
jo tak sem stahnul winswup no chce ro po me oubor *.bin zadnej takovej nemam krome zalohy fullflash.... ? co s tim pls ? dik |
|
Back to top |
|
 |
Atsepicnu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 9:52 am Post subject: |
|
|
tak dneska rano mi na mobilu zvonil budik, ale stejne se bud nezapne, nebo zapne a po stisku klavesy se vypne..... ale povedlo se mi ho spoit s V_KLAY ! myslite ze mam odebrat patche apod?.... |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 9:53 am Post subject: |
|
|
tak pokial mas zalohu svojej FF,tak ako si pisal,tak tam nahrav svoju cistu FF. _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
Atsepicnu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 10:03 am Post subject: |
|
|
no to bych mohl nahrat, ale bojim se toho ze se to v pulce sekne, a nepujde s tim uz delat nic..
edit: hm tak s V_klay uz se to asi nespoji, slo to jen chvili......
Myslite ze tu deksu opravej v zaruce? kolik by to stalo? |
|
Back to top |
|
 |
blackmode kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 12:35 pm Post subject: |
|
|
To Blackomode : Se trochu rozepiš ??? Patchoval jsi jí, uparvoval jsi jí nějak ? Jak dlouho to dělá ? Při čem se obvykle vypne ? Zkoušel jsi přerát FW ? atd.... _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 12:39 pm Post subject: |
|
|
Atsepicnu wrote: | no to bych mohl nahrat, ale bojim se toho ze se to v pulce sekne, a nepujde s tim uz delat nic..
a skusil si prerobit svoju FF,cez Papua na WinSwup? ked ti ide nahrat FW cez WinSwup, tak potom toto by malo ist. _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
Atsepicnu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 2:08 pm Post subject: |
|
|
Drobcek9056 wrote: | Atsepicnu wrote: | no to bych mohl nahrat, ale bojim se toho ze se to v pulce sekne, a nepujde s tim uz delat nic..
a skusil si prerobit svoju FF,cez Papua na WinSwup? ked ti ide nahrat FW cez WinSwup, tak potom toto by malo ist. | telefon nekomunikuje s zadnym programem, to s V_klay byla jen nahoda ze to na chvili slo.. |
|
Back to top |
|
 |
pokecka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 3:18 pm Post subject: |
|
|
Čaute lidi, stalo se mi něco podobnýho, kamošuv tel. C65 se prej sem tam vypínal a pak po pádu na zem už nešel (a nejde) zapnout vůbec. Zkoušel jsem ho pročistit, ale to nepomohlo. Takže Vás prosím o radu jestli by s tím nešlo něco udělat, nejakej postup na co se zaměřit a jak se ho aspon pokusit zporvoznit. Není ani patchovanej a přeflashovanej, má původní FW a tudíž nemám ani zálohu!! |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 4:35 pm Post subject: |
|
|
Ak mas vsetko povedne a telefon je starsej vyroby ,alo by ist vycitat kody cez papua utils. (do fw25) Ak to nepojde, potom moze pomoct testpoint. A tak potom vycitat kody a pokracovat standardnymi postupmi.
No treba mysliet aj na pad a moznost HW poruchy. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Atsepicnu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 5:33 pm Post subject: |
|
|
tak jsem pokrocil dal, povede se mi mobil zapnou, a muzu ho spojit s V_Klay ted bych se chtel zeptat: Jak mam zahladit stopy po zavadeni SKEY a aplikovani patchu krome nahrani zalohy FF... nechce se mi nahravat celou FF kvuli tomu kdyby to spadlo...... odebral jsem vsechny patche ale co dal co vsecko udelat, abych zahladil vsecky stopy?
a vubec kdybych nahral celou zalohu FF staci to nebo musim udelat jeste neco? |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 9:52 pm Post subject: |
|
|
no nahranie "cistej" FF = predoslej tvojej,ked si ju kupil ti pomoze zmazat vsetky patche. A mal by si mat teoreticky tie stopy zahladene. A das jednoducho odobrat SKEY a nemal by tam byt potom ani SKEY. Ale co si citam, tak niektori pisu,ze doniesli telefon aj so SKEY do servisu a neprisli im na to,takze to ti neviem,co je na tom pravda.  _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|