View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
marcus91 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 7:43 pm Post subject: siemens-T9 |
|
|
Ahoj,cetl jsem tady na foru ze t9 zabira neco pres pul mega.Prosim vas jak ji smazu kdyz ji stejne nepouzivam a hlavne aby se mi uvolnila pamet.Dekuji  |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 7:49 pm Post subject: |
|
|
Nejdříve si budeš muset nějakým způsobem otevřít skryté disky Cache a Config... Buď přes Open Disk Tool nebo přes VNavigator nebo přes Total Commandera... Přesné návody jak to udělaáš si najdi tady na SM... Použij hledat !!!
Až se ti to povede, tak si proveď zálohu těch původních adresářů, až tam něco zkazíš a budeš tam chtít dát ty původní věci, tak abys měl odkud to brát... A jinak soubory T9 se standartně nacházejí ve složce 0:/Data/System/T9... Toť vše co potřebuješ vědět... Good Luck  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
marcus91 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 8:12 pm Post subject: |
|
|
MikeMaster wrote: | Nejdříve si budeš muset nějakým způsobem otevřít skryté disky Cache a Config... Buď přes Open Disk Tool nebo přes VNavigator nebo přes Total Commandera... Přesné návody jak to udělaáš si najdi tady na SM... Použij hledat !!!
Až se ti to povede, tak si proveď zálohu těch původních adresářů, až tam něco zkazíš a budeš tam chtít dát ty původní věci, tak abys měl odkud to brát... A jinak soubory T9 se standartně nacházejí ve složce 0:/Data/System/T9... Toť vše co potřebuješ vědět... Good Luck  |
Dik za odpoved jenom jestli by to nemohlo byt strucne,nerozumim to mu.
Diky |
|
Back to top |
|
 |
Doxxik všeználek

4285.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 10:08 pm Post subject: |
|
|
marcus91 wrote: |
Dik za odpoved jenom jestli by to nemohlo byt strucne,nerozumim to mu.
Diky |
1) otevřeš skryté disky
2) zálohuješ (třeba FF nebo aspoň samostatná záloha jednotlivých souborů)
3) 0:/Data/System/T9 - smažeš nepotřebné T9
4) pokud se ti něco nepovede, nahoď tam zálohu z bodu 2
(snad je to dost srozumitelný...k bodu1-VNavigator - zobrazíš si skrité disky (viz návod na SM) ) _________________ Doxxik
http://www.youtube.com/watch?v=ZapMq2cDyZM |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Tue Oct 10, 2006 4:03 pm Post subject: |
|
|
k smazání T9 nemusí otvírat disky.... dokonce ani nepotřebuje PC.. já jsem si T9 smazal přes java aplikaci SieFM  _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Tue Oct 10, 2006 4:05 pm Post subject: |
|
|
To je pravda... Pokud to nechceš dělat přes PC, tak si do mobilu stáhni aplikaci SiemFM, která dokáže tyto skryté disky otevřít sama... Pomocí ní si najdi ty soubory T9, které chceš smazat... 8) _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
marcus91 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 10, 2006 4:31 pm Post subject: |
|
|
Uz vím, diky vsem co mi odepsali. |
|
Back to top |
|
 |
yeek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 24, 2006 4:39 pm Post subject: |
|
|
Hm, ke smazání T9 postačí jak jsem právě zjistil i format paměti telefonu :lol: ... To že zmizí všechno ve složkách mi bylo jasné, že ztratím adresář to taky! Ale že mni zmizí T9 - s tím jsem opravdu srozuměn nebyl [-X |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|