Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: po říjen 04, 2004 7:46 pm Předmět: SX1 zamknutí kláves,hlasitost SMS.... |
|
|
Zdravim.Jsem šťastnej majitel SX1,ale nikde jsem nenašel kde se dá nastavit automatické zamknutí kláves a kde se nastaví hlasitost SMS.
Našel jsem hlasitost,ale ne na SMS.Našel jsem blokování kláves,ale to je zamčení founu heslem......
Jsou tam tyto funkce,nebo to Siemens nechal na Symbianu jako v Nokii?
Děkuji _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mio.dj badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po říjen 04, 2004 8:43 pm Předmět: |
|
|
ja nic nenastavoval a zamyka se mi to samo automaticky tak nevim a to vyzvaneni na sms jsem taky nenasel. asi bych rek ze to tam neni. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JardaV kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 05, 2004 5:50 am Předmět: |
|
|
Sílu vyzvánění na SMS jsem taky nikde nenašel, občas se mi stalo, že jsem SMS propásl a tak jsem si nahrál program SMS Reminder od SymbianWare (tam se dá nastavit interval, v kterém tě bude upozorňovat na došlou zprávu dokud ji nepřečteš, tón i hlasitost upozornění a časy od-do kdy tě má upozorńovat - aby třeba v noci neřval každých pět min.). Na uzamykání klávesnice je dobrej zase Key Locker od stejné firmy (jde nastavit čas, po kterém má zamknout a např. aplikace, při kterých se nemá zamykat apod.) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rohm začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 05, 2004 1:12 pm Předmět: |
|
|
Přesně jak řiká JardaV. Lidi máme symbien a ten se musí využívat!! Prográmků je hafo!!
Zvuk SMS souhlasí s nastavením pro vyzvánění a automat na klávesnici tam neni!!! _________________ SX1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

4261.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 05, 2004 7:48 pm Předmět: |
|
|
Tak postupné vyzvánění jsem našel.Ty SMS asi fakt nejsou.Na Zamykání se Siemens vyprdnul.Je znát že Symbian není jejich práce.Jen ho mírně upravili.
Využívat Symbian je samozřejmost,ale mám strach co na to bude říkat výdrž baterie když ti rezidentně poběží třeba tři,čtyři aplikace.
A co osvětlení?Dá se měnit?Našel jsem jen kontrast,ale regulaci či vypnutí ne.
Díkys všem a omlouvám se za hloupé dotazy,jsem zvyklej z předešlích verzí Siemensu..........tak mě vyděsí pokud tam ona položka není jak má na Siemensu být. _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
|
Návrat nahoru |
|
 |
rohm začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 06, 2004 9:38 am Předmět: |
|
|
Je tam pouze kontrast, nic jiného s podsvícením neuděláš!!! _________________ SX1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

4261.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 06, 2004 4:06 pm Předmět: |
|
|
Zvuk SMS je teda spojený s nastavením hlasitosti vyzvánění.Takže to jde obejít že nastavíte hlasitost jakou chcete na SMS a poté zvolíte postupné vyzvánění.....
S tím podsvícením je to škoda,dala by se ušetřit baterie..... _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
|
Návrat nahoru |
|
 |
pokiswork badatel

267.10 SMM
|
Zaslal: st říjen 06, 2004 9:16 pm Předmět: |
|
|
Xfantasy napsal: | Tak postupné vyzvánění jsem našel.Ty SMS asi fakt nejsou.Na Zamykání se Siemens vyprdnul.Je znát že Symbian není jejich práce.Jen ho mírně upravili.
Využívat Symbian je samozřejmost,ale mám strach co na to bude říkat výdrž baterie když ti rezidentně poběží třeba tři,čtyři aplikace.
A co osvětlení?Dá se měnit?Našel jsem jen kontrast,ale regulaci či vypnutí ne.
Díkys všem a omlouvám se za hloupé dotazy,jsem zvyklej z předešlích verzí Siemensu..........tak mě vyděsí pokud tam ona položka není jak má na Siemensu být. |
tak HLASITOST:
-pro SMS je stejne nastavena jako pro volani (prichozi), cili jak si nastavite hlasitost volani tak stejne budete mit nastvenu hlasitost SMS
-soft na upravu hlasitosti zvlast je_jak jiz bylo psano vyse
OSVETLENI:
-da se upravit, pomoci softu: od Psilocu eProfiles se ScreenSaverem__ nastavix si zda vypnout osvetleni uplne nebo svitit porad pri nabijeni, ci zaple porad, ci defaultne (shasne po urcite dobe necinosti)
-ale jeho intenzita nikolko
VYDRZ:
-jo to je hold problem _s tim nix nenadelas_ze to vsechno schodix  _________________
MOTOROLA MPx100 vs. SIEMENS SX1 Mille Miglia  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|