Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
meciu99 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 9:24 pm Předmět: Otázka s PATCH |
|
|
JÁ was mít jeden otázka s má telefon , někdy on stáhnout roletu kdy baterie is mandlovat , potom chodím až k služba do Polsko & on was brloh , ona darovat mne jeden nový mainboard a ona dosadit jeden mikroprogramové vybavení v50. JÁ tried až k bezva bootcore poněvadž já potřeba až k dosadit dočasná oprava. Do VKLAY ( konečně ikona , dále mikroprogramové vybavení 25) dělostřelectvo nález SKEY , dále x65 BLESKOVÉ SVĚTLO PŘÍLIŠ Nestranný , a papautils Příliš! JÁ mít oryginal DCA -500 kabel s čep - do baterie 4,5V. Služba mód práce Normálně já dotírat nález skey a trápení. JÁ zkusit šaty px65v4 px5v5, px75v1. Člen určitý newers x65 bleskové světlo a newest Papua Utils. Být příjemný , Pomoci Být příjemný POMOCI Mne , já dělostřelectvo nález skey a bootkeyEmbarassed. I'm dosadit teď mikroprogramové vybavení v16 a its doesn't práce příliš Do nebe volající či Dokonalý smutný
---
Litující čeho má bolavý Cech Jazyk |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Makavelina mecenáš

3139.36 SMM
Příspěvky na SM: 400,- |
Zaslal: ne listopad 05, 2006 10:10 pm Předmět: |
|
|
I think if you will describe your problem in english, it will be much easier to understand, because THIS version of "czech text" doesn´t make any sence..  _________________ HTC Touch Diamond -> HTC Wildfire, WildPuzzle ROM |
|
Návrat nahoru |
|
 |
meciu99 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Makavelina mecenáš

3139.36 SMM
Příspěvky na SM: 400,- |
Zaslal: ne listopad 05, 2006 10:19 pm Předmět: |
|
|
So please continue in that topic and do not open a new topic for the same question...
------------------
asi to zamkněte... _________________ HTC Touch Diamond -> HTC Wildfire, WildPuzzle ROM |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stefan.indian rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 10:33 pm Předmět: |
|
|
tu myslel nieco v tom zmysle :
I was have one question with has phone , sometimes he shut down when battery also mangle , then go as far as service to the Poland & he was den , she present me one new mainboard and she install one firmware v50. I binoculars as far as crack bootcore since I need as far as install temporary correction. To the VKLAY ( at last icon , further firmware 25) artillery finding SKEY , further x65 flashlight TOO impartial , and papautils too! I have oryginal DCA -500 cable with peg - to the battery 4,5V. Service mode work normally I thrust finding sketch and torment. I try dress px65v4 px5v5, px75v1. Definite article newers x65 flashlight and newest Papua Utils. Please , help please help me , I artillery finding sketch and bootkeyEmbarassed. I am install now firmware v16 and its does music work too flagrant or perfect sad |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|