View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pamir kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 4:27 pm Post subject: Neviditelný kalendář |
|
|
Jednoho dne se mi ztratily všechny záznamy v kalendáři. Když jsem dal kapacitu, zobrazil sem mi správný počet položek v kalendáři (kolem 390), ale když jsem se do kalendáře podíval, žádné položky tam nebyly. Prostě byly neviditelné. Když jsem telefon připojil kabelem a synchronizoval s Outlookem, ukázaly se, ale jen v počítači, takže jsem si je musel opsat na papír No a souběžně mi nejdou spustit poznámky. Když se o to pokusím, telefon se mi vypne. Také když mi někdo zavolá, ve zmeškaných hovorech se to neukáže. Chtělo by to asi přeinstalovat software, že? Nebo stačí ho aktualizovat (od Siemense)- pomohlo by to ? |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 4:31 pm Post subject: |
|
|
mno myslim ze to takle blbnulo kdyz byl plny seznam hovoru... zkus ho smazat  _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
pamir kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 3:50 pm Post subject: Jasné |
|
|
Jo, to vím, že to někdy blbnulo, když se nevymazal seznam. Pak se to většinou spravilo. Ale i tak mi nefungují poznámky a v tom kalendáři se ty staré záznamy taky nezobrazujou. Mám půjčený kabel a chci to co nejdřív pořešit. Pomohl by teda upgread SW od Siemense, nebo by bylo nejlepší přeinstalovat celý FW? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|