View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
stepuska kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 12, 2006 4:53 pm Post subject: Nový firmware pro CL75 - zmizelo nastavení |
|
|
Prosím o radu!
Nahrála jsem do svého Siemensu CL75 nový firmware ze stránek výrobce s trochu jinou variantou. Původně byl v telefonu firmware v. 3.01 s100, přehrála jsem to verzí 5.01, ale jazyková sada s100 nebyla s češtinou. Tak jsem to znovu přehrála, tentokrát variantou s410, kde už čeština je. Dokonale se mi ale smazalo nastavení všech služeb (jsem u O2Go), takže nefunguje wap, MMS ani GPRS. Poradí mi někdo, co s tím? (Tato varianta byla zřejmě určena hlavně pro Slovinsko a tamějšího operátora...)
Předem díky.
Nebo nemáte někdo původní firmware 3.01? Nebo mi možná může někdo napsat, jak ručně nastavit MMS a wap ... |
|
Back to top |
|
 |
jenpockej začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 12, 2006 7:31 pm Post subject: |
|
|
Zavolej si na infolinku operátora nebo běž na jeho netové stránkya nech si poslat konfigurační SMS pro služby které potřebuješ. Je to zdarma. _________________ Siemens M65 fw50 - hafo patchů + elf patch
Siemens M75 fw13 - hafo patchů + master patch |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|