Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Serifus badatel

805.58 SMM
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 12:30 am Předmět: Koncovka na kabel pro SXG75 |
|
|
Zdravím! Nerad bych SPAMoval, ale v tom příspěvku mě není vidět. Moc Vás prosím o radu, kde v Praze výhodně sehnat koncovku, abych si mohl konečně pořídit datový kabel na můj SXG75. Děkuju velmi všem, kteří mi pomohou!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 1:17 pm Předmět: |
|
|
No, když ti nikdo nechce odpovědět tak to zbyde zase na mě (to nezodpovězené téma v sekci SXG75 jsem smazal).
Se samostatnýma konektorama to zřejmě asi bude v současnosti problém. Vždy jsem je kupoval u ATC Cross na Žižkově, ale tam už je nemají. Mám nějaký ten konektor ještě v zásobě, takže bych ti kabel i udělal, ale mám strach jelikož máš úplně se vším problémy, že ti nepůjde nainstalovat, atd, atd, atd, takže místo, aby problémy ubyly ještě přibydou....
Pak by zde byly ještě dvě možnosti: 1) inzerce, 2) koupit v supermarketu HF na x55/65 (tak kolem 80,-) ověřit si zda má všechny piny a dá se rozebrat konektor (zatím jsem neviděl nerozebírací) a ten použít. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Serifus badatel

805.58 SMM
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 3:37 pm Předmět: |
|
|
jirkab napsal: | No, když ti nikdo nechce odpovědět tak to zbyde zase na mě (to nezodpovězené téma v sekci SXG75 jsem smazal).
Se samostatnýma konektorama to zřejmě asi bude v současnosti problém. Vždy jsem je kupoval u ATC Cross na Žižkově, ale tam už je nemají. Mám nějaký ten konektor ještě v zásobě, takže bych ti kabel i udělal, ale mám strach jelikož máš úplně se vším problémy, že ti nepůjde nainstalovat, atd, atd, atd, takže místo, aby problémy ubyly ještě přibydou....
Pak by zde byly ještě dvě možnosti: 1) inzerce, 2) koupit v supermarketu HF na x55/65 (tak kolem 80,-) ověřit si zda má všechny piny a dá se rozebrat konektor (zatím jsem neviděl nerozebírací) a ten použít. |
Jo! Tebe jsem všude hledal. Doufal jsem, že se ozveš! Díky. No jako ten kábl zvládnu i sám... jen byl problém v tom, že jsem netušil, že se dají sehnat koncovky samostatně. Teda vlastně už moc nedají, jak píšeš... Nevím teda, jak tě napadlo, že mám se vším problémy (spíš se ti to nechce dělat, přiznej se ). Mě to nepříjde. Co jsem koukal, tak v tom vůbec nejsem sám (viz. příspěvek Soubory zlobí...). Problémy mám jenom s SXGéčkem. To víš... přechod z C35i na SXG75 se mnou pěkně zamával ... Našel jsem v Praze koncovku za dobrou cenu...
http://www.autotopcentrum.cz/store/tmb/SK1-ST55.JPG
Je to ona, prosím? Jestli ano, tak musím někde schrastit obyčejný USB kabel a vykuchat ho a dát ji tam, že? Je to tak? Vím, že to tu bude na foru, jen se ale chci ujistit. Předem díky za odpověď.
Teď už jsem zjistil, že asi neni  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 3:43 pm Předmět: |
|
|
Ne není. Je to na ST-55. Úplně jiný konektor. To je přesně ten obchod kam jsem ho chodil kupovat. Ty bys musel najít konektor, který oni značili S/C-55 tuším. A právě, že už ho nemají. Chceš teda ten kabel? Prodám ti ho za kilo. Pokud ano tak mi napiš SZ anebo e-mail, tohle pak smažu. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|