clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Koncovka na kabel pro SXG75

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Koncovka na kabel pro SXG75

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Hardware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Serifus
badatel
badatel

805.58 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 12:30 am    Předmět: Koncovka na kabel pro SXG75 Odpovědět s citátem

Zdravím! Nerad bych SPAMoval, ale v tom příspěvku mě není vidět. Moc Vás prosím o radu, kde v Praze výhodně sehnat koncovku, abych si mohl konečně pořídit datový kabel na můj SXG75. Děkuju velmi všem, kteří mi pomohou!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, když ti nikdo nechce odpovědět tak to zbyde zase na mě Rolling Eyes (to nezodpovězené téma v sekci SXG75 jsem smazal).
Se samostatnýma konektorama to zřejmě asi bude v současnosti problém. Vždy jsem je kupoval u ATC Cross na Žižkově, ale tam už je nemají. Mám nějaký ten konektor ještě v zásobě, takže bych ti kabel i udělal, ale mám strach jelikož máš úplně se vším problémy, že ti nepůjde nainstalovat, atd, atd, atd, takže místo, aby problémy ubyly ještě přibydou....
Pak by zde byly ještě dvě možnosti: 1) inzerce, 2) koupit v supermarketu HF na x55/65 (tak kolem 80,-) ověřit si zda má všechny piny a dá se rozebrat konektor (zatím jsem neviděl nerozebírací) a ten použít.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Serifus
badatel
badatel

805.58 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirkab napsal:
No, když ti nikdo nechce odpovědět tak to zbyde zase na mě Rolling Eyes (to nezodpovězené téma v sekci SXG75 jsem smazal).
Se samostatnýma konektorama to zřejmě asi bude v současnosti problém. Vždy jsem je kupoval u ATC Cross na Žižkově, ale tam už je nemají. Mám nějaký ten konektor ještě v zásobě, takže bych ti kabel i udělal, ale mám strach jelikož máš úplně se vším problémy, že ti nepůjde nainstalovat, atd, atd, atd, takže místo, aby problémy ubyly ještě přibydou....
Pak by zde byly ještě dvě možnosti: 1) inzerce, 2) koupit v supermarketu HF na x55/65 (tak kolem 80,-) ověřit si zda má všechny piny a dá se rozebrat konektor (zatím jsem neviděl nerozebírací) a ten použít.

Jo! Tebe jsem všude hledal. Applause Doufal jsem, že se ozveš! Díky. No jako ten kábl zvládnu i sám... jen byl problém v tom, že jsem netušil, že se dají sehnat koncovky samostatně. Teda vlastně už moc nedají, jak píšeš... Nevím teda, jak tě napadlo, že mám se vším problémy (spíš se ti to nechce dělat, přiznej se Laughing ). Mě to nepříjde. Co jsem koukal, tak v tom vůbec nejsem sám (viz. příspěvek Soubory zlobí...). Problémy mám jenom s SXGéčkem. To víš... přechod z C35i na SXG75 se mnou pěkně zamával Shocked ... Našel jsem v Praze koncovku za dobrou cenu...

http://www.autotopcentrum.cz/store/tmb/SK1-ST55.JPG

Je to ona, prosím? Jestli ano, tak musím někde schrastit obyčejný USB kabel a vykuchat ho a dát ji tam, že? Je to tak? Vím, že to tu bude na foru, jen se ale chci ujistit. Předem díky za odpověď.

Teď už jsem zjistil, že asi neni Brick wall Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne není. Je to na ST-55. Úplně jiný konektor. To je přesně ten obchod kam jsem ho chodil kupovat. Ty bys musel najít konektor, který oni značili S/C-55 tuším. A právě, že už ho nemají. Chceš teda ten kabel? Prodám ti ho za kilo. Pokud ano tak mi napiš SZ anebo e-mail, tohle pak smažu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Hardware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: