Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
doglik pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: st listopad 15, 2006 6:54 pm Předmět: Jak rozebrat S75 |
|
|
Tak jsem hledal, ale nenasel. Nevite nekdo nejakej link, jak se ma rozebrat S75? Potrebuju se k fotaku, protoze je tam prachu jak hrom a hold to kazi fotky.
Diky _________________ C35 (death) -> M55 fw10 -> M55 fw 91+mnoho patchů -> S75 (tovární fw 35 ) -> Update SW 47 - original Siemens |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Zaslal: st listopad 15, 2006 7:42 pm Předmět: |
|
|
myslim ze by to mohlo byt podobny jako ui S65 a nebo tady je navod na rozebrani M75 http://www.siemensmania.cz/content.php?id=505 _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Návrat nahoru |
|
 |
doglik pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: st listopad 15, 2006 7:53 pm Předmět: |
|
|
No jo, ale ted se nezobratuji (alespon u me) obrazky.No, musim asi pockat, az bude komplet hotovej presun SM... Diky... _________________ C35 (death) -> M55 fw10 -> M55 fw 91+mnoho patchů -> S75 (tovární fw 35 ) -> Update SW 47 - original Siemens |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Zaslal: st listopad 15, 2006 9:02 pm Předmět: |
|
|
doglik napsal: | No jo, ale ted se nezobratuji (alespon u me) obrazky.No, musim asi pockat, az bude komplet hotovej presun SM... Diky... | tak to nevim jestli je to presunem SM skousel jsem to .. a me to jede uplne normalne _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Návrat nahoru |
|
 |
daník začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st listopad 15, 2006 9:41 pm Předmět: |
|
|
K foťáku se dostaneš tak, že když vyndáš baterku, tak zevnitř na horní straně jsou dva klasický plastový zámky(jsou součástí toho vrchního stříbrnýho krytu), který když uvolníš - třeba bod ně můžeš opatrně vrazit šroubovák a opatrně s ním pootočit tak, abys nadzvednul ty zámky - povolej celej ten vrchní kryt kolem foťáku. _________________ T2288R -> MT50 -> CX70 -> S75 fw47, 1GB DV-RSMMC-> E-Ten G500+, 1GB miniSD |
|
Návrat nahoru |
|
 |
doglik pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: st listopad 15, 2006 9:48 pm Předmět: |
|
|
UZ se to povedlo... Ale zjistil jsem uplne jinej problem... Me to delalo takovy zasedively fotky (ale jen nekdy).Jsem myslel ze je to tim prachem, ale ono to nepomohlo... No nic! Diky za rady...
2Danik: Tech zamku jsem si vsiml, jen jsem se chtel ujistit, ze tam neni jeste neco, abych je neurval (jak je mym dobrym zvykem) _________________ C35 (death) -> M55 fw10 -> M55 fw 91+mnoho patchů -> S75 (tovární fw 35 ) -> Update SW 47 - original Siemens |
|
Návrat nahoru |
|
 |
daník začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st listopad 15, 2006 9:56 pm Předmět: |
|
|
Zkus si pohrát s nastavováním vyrovnání bílý a nočním režimem..ten automat to často přetřelí. Nevíte, jestli jde nějak jednoduše ovládat třeba světlost když jsem nalezlej ve foťáku? Jako to bylo u starších modelů? Takhle člověk musí pořád do nastavení, kouknout jak to vypadá a když to nevyhovuje, zas do nastavení..je to pakárna..  _________________ T2288R -> MT50 -> CX70 -> S75 fw47, 1GB DV-RSMMC-> E-Ten G500+, 1GB miniSD |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Zaslal: st listopad 15, 2006 10:08 pm Předmět: |
|
|
daník napsal: | Zkus si pohrát s nastavováním vyrovnání bílý a nočním režimem..ten automat to často přetřelí. Nevíte, jestli jde nějak jednoduše ovládat třeba světlost když jsem nalezlej ve foťáku? Jako to bylo u starších modelů? Takhle člověk musí pořád do nastavení, kouknout jak to vypadá a když to nevyhovuje, zas do nastavení..je to pakárna..  | jestli to neni pohybem joye doprava a doleva tak nevim..jinak chlapy ... pisetu tu o svetelnosti a WB .. ale sry tak bych to nenazyval u mobilnich fotaku... proste vemte digital jestli chcete fotit ..a kdyz fotis momentku tak stejne nenastavujes WB...mozna tak fotku zesvetlis nebo ztmavis..jo a kdyz uz jsme u toho mobilni fotak to vzdycky prepali.. at mas nocni rezim nebo interier..nikdy to neni duveryhodny skutecnosti _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
|
Návrat nahoru |
|
 |
daník začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st listopad 15, 2006 10:17 pm Předmět: |
|
|
Je fakt, že se v tom asi trochu moc pitvám..ale mě jenom vadí, že jednou se mi podaří celkem slušná fotka(na mobil..) a jindy to ta automatika za prakticky stejných podmínek "upraví" do totálního nepoužitelna, že bych to skoro líp nakreslil ručně ) Na bejvalý cx70 byl sice horší foťák, ale takový výkyvy v kvalitě tam nepamatuju. _________________ T2288R -> MT50 -> CX70 -> S75 fw47, 1GB DV-RSMMC-> E-Ten G500+, 1GB miniSD |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Zaslal: st listopad 15, 2006 10:22 pm Předmět: |
|
|
daník napsal: | Je fakt, že se v tom asi trochu moc pitvám..ale mě jenom vadí, že jednou se mi podaří celkem slušná fotka(na mobil..) a jindy to ta automatika za prakticky stejných podmínek "upraví" do totálního nepoužitelna, že bych to skoro líp nakreslil ručně ) Na bejvalý cx70 byl sice horší foťák, ale takový výkyvy v kvalitě tam nepamatuju. | hm to je dany bych tipnul FW ... nevim jen moje myslenka..ale proste tohle je takovy na hrane ve fotacich se nevynam a uz vubec ne v tech mobilnich ale u klasickyho digitalu jde o svetlo .. clona a tak ... ze jo ..ale fakt nevim jak to funguje na telefonech,,na tom digitalu bych mozna jeste poradil .. ale tady si fakt nemyslim ze by zatim byli takovy fotacky na siemensech ktery by byli fakt dobry..jasne nastav si WB a nocni rezim ..interier nebo exterier..melo by to bejt lepsi ..ale jak rikam radsi sebou nos dogotal..dkyz si koupis nakej malej tak je do kaspy a fotky ma "fajn _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|