View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
nicki1000 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 12, 2006 11:04 pm Post subject: SIEMENS CFX65 SEKLA SE MI SMAZAL JSEM GRAFICKOU KARTU ASI??? |
|
|
Nevím co se stalo začal se sekat a do některých složek se nešlo dostat vypnul tak jsem dal firemní nastavení nepomohlo potom tam bylo v položce myslím smazat grafiku tak jsem to udělla ale nic tam zase teď není kde bych smazané originál věci sehnal díky moc za radu celkem je to akutní protože mě ta moje sežere díííííky!!! |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Sun Nov 12, 2006 11:32 pm Post subject: |
|
|
A co si vsetko vymazal? _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
nicki1000 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 12:30 pm Post subject: AHOJ ASI JSEM TO SMAZAL VŠECHNO NIC TAM NENÍ EMS ZVUKY NIC |
|
|
GgDag wrote: | A co si vsetko vymazal? | UŽ JSEM Z TOHO BLÁZEN NEVÍM JAK NÍM DÁL |
|
Back to top |
|
 |
Doxxik všeználek

4285.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 8:16 am Post subject: |
|
|
co máš za mobil? možná by pomohlo přehrát FF (buď svojí, pořízenou před problémy-pokud máš...; nebo cizí FF - návody najdeš tady na netu - záleží na tvém MT; ale musíš mít kabel DCA 510 = servisní!!) _________________ Doxxik
http://www.youtube.com/watch?v=ZapMq2cDyZM |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Wed Nov 15, 2006 4:29 pm Post subject: |
|
|
2Doxxik: v nadpisu je napsany, že má SIEMENS CFX65, u toho FF nepřehraje... _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 5:20 pm Post subject: |
|
|
hh tobě bych dal hned spamera, za ten caps lock a za to že jsi založil tři nebo dvě témata.. dobře ti tak máš dávat pozor, radši napiš co jsi smazal, ať ti to sem někdo dá a je už pokoj.. _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 7:45 pm Post subject: |
|
|
Darth PZ wrote: | hh tobě bych dal hned spamera, za ten caps lock a za to že jsi založil tři nebo dvě témata.. dobře ti tak máš dávat pozor, radši napiš co jsi smazal, ať ti to sem někdo dá a je už pokoj.. | sice mas pravdu ale vzpomen si na to okdyz se tobe neco stalo poprve s telefonem a potreboval si poradit jakho napr. ozivit... taky ti bylo jedno jestli zalozis 2 nebo 5 topicu uplne zbytecne a jestli mas CAPS LOCK... ja si na to matne jeste vzpominam a kdyz mi jsem musel cekat hodinu na odpoved od nekoho co a jak udelat tak to byla jako vdec nost..tak trosku pochopeni a nebud nej takovej ... _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
nicki1000 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 8:05 pm Post subject: Děkuji moc já si teď uvědomil že ten telefön je v záruce |
|
|
JenaM wrote: | Darth PZ wrote: | hh tobě bych dal hned spamera, za ten caps lock a za to že jsi založil tři nebo dvě témata.. dobře ti tak máš dávat pozor, radši napiš co jsi smazal, ať ti to sem někdo dá a je už pokoj.. | sice mas pravdu ale vzpomen si na to okdyz se tobe neco stalo poprve s telefonem a potreboval si poradit jakho napr. ozivit... taky ti bylo jedno jestli zalozis 2 nebo 5 topicu uplne zbytecne a jestli mas CAPS LOCK... ja si na to matne jeste vzpominam a kdyz mi jsem musel cekat hodinu na odpoved od nekoho co a jak udelat tak to byla jako vdec nost..tak trosku pochopeni a nebud nej takovej ... | To by vlastně mohl vyřešit servis v rámci záruky díky moc teď jsem si to uvědomil jen aby to udělali tak jak mají díky MILAN. |
|
Back to top |
|
 |
|