View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
martin-v pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 6:34 pm Post subject: Porouchaný joy u ME75 |
|
|
Mám problém s joystickem u svojí ME75ky. Najednou je strašně citlivý na stisk směrem dolů. Stačí se ho jen letmo dotknout a už se sepne kontakt. Dělá to někdy i samovolně nebo při sebemenším pohybu mobilem. Je to velmi nepříjemný, třeba když potřebujete vybrat kontakt z adresáře a ten vám pořád ujíždí dolů. Musíte počkat, až projede celý dokola a pak se s předstihem trefit na ten, který potřebujete Nemluvím o pokročilejiších funkcích... Telefon jsem rozebral a vyčistil. Tělo joye jsem radši nesundával, na pohled žádná závada vidět není. Nevíte někdo jak to spravit? Nebo to půjde jedině v servisu? Mám ho v záruce, ale je to pěkná šedivka  _________________ Ericsson T10 -> T18 + ChatBoard -> Siemens S45 -> S45i -> ME75 fw22 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 7:18 pm Post subject: Re: Porouchaný joy u ME75 |
|
|
martin-v wrote: | Mám problém s joystickem u svojí ME75ky. Najednou je strašně citlivý na stisk směrem dolů. Stačí se ho jen letmo dotknout a už se sepne kontakt. Dělá to někdy i samovolně nebo při sebemenším pohybu mobilem. Je to velmi nepříjemný, třeba když potřebujete vybrat kontakt z adresáře a ten vám pořád ujíždí dolů. Musíte počkat, až projede celý dokola a pak se s předstihem trefit na ten, který potřebujete Nemluvím o pokročilejiších funkcích... Telefon jsem rozebral a vyčistil. Tělo joye jsem radši nesundával, na pohled žádná závada vidět není. Nevíte někdo jak to spravit? Nebo to půjde jedině v servisu? Mám ho v záruce, ale je to pěkná šedivka  | no nevim ale radim abys to opravilů mel jsem taky rozbitej na CX65 a nakonec jsem ho pouzival dal..vykurvl jsem ho tak ze uz nesel zpravit..uplne sem to reozesral na zakladni desce..sry za ty vyrazim ale je to tak nejvystiznejsi _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 7:26 pm Post subject: |
|
|
No skus rozebrat mobil uplne i stim joyem a uvidis jak jsi na tom, třeba to pujde vycist ale jinak bych to skusil asi vymnenit..
JenaM: sakra chlape mluv trošku slušně..  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
martin-v pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 7:56 pm Post subject: |
|
|
Nebyl by někde návod "Jak rozebrat joystck u ME75"? Žádnou X65,75 jsem ještě nekuchal. Mám za něj prostě zatáhnout? Možná se ptám jak lama, ale nerad bych pak nadával jak JenaM  _________________ Ericsson T10 -> T18 + ChatBoard -> Siemens S45 -> S45i -> ME75 fw22 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:01 pm Post subject: |
|
|
Darth PZ wrote: | No skus rozebrat mobil uplne i stim joyem a uvidis jak jsi na tom, třeba to pujde vycist ale jinak bych to skusil asi vymnenit..
JenaM: sakra chlape mluv trošku slušně..  | jojo sorry...mas pravdu ..ale nejak me vytocilo kdyz jsem si vzpomel na to jak se mi moje CX 65 rozbila neuznali mi zaruku musel jsem zaplatit nejdriv v siemensu za neopravnenou zaruku 600 kc a pak jeste 400 v mobil pohotovosti ze to neslo opravit ale oni se snazili.. a mobil neni nebylo pouzitej .. omlouvam se vsem nechal jsem se unes _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:03 pm Post subject: |
|
|
martin-v wrote: | Nebyl by někde návod "Jak rozebrat joystck u ME75"? Žádnou X65,75 jsem ještě nekuchal. Mám za něj prostě zatáhnout? Možná se ptám jak lama, ale nerad bych pak nadával jak JenaM  | prave radis si to zprav jinak kdyz to budes pouzivat a bude to naky spatny tam..tak to pak urves ze zakl.desky a ja pak kdyz jsem to dal opravit tak byla tak porusena ze uz nesla ani spajet s joyem _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|