View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
happyBOY78 pisatel

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 251 Location: Dvůr Králové nad Labem
661.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:44 pm Post subject: Vypínání mobilu -záhada |
|
|
Stala se mi zajímavá věc. Včera jsem psal na Gibu sms,měl jsem ji rozepsanou a najednou píp a chcíp. Říkám si co se zase děje,zapnu mobil a při přihlašování do sítě se zase vypnul.Tak jsem to zkoušel několikrát dokola,až jsem přišel na to,že pokud předtím než by se měl objevit název operátora zmáčknu nějakou klávesu a displeji nebude na zákl. obrazovce ,mobil se nevypne. Tak jsem se dostal přes ### do native menu a začal přemýšlet,proč to začalo dělat. Jelikož to mobil vypínalo při zobrazení názvu operátora hned mě napadl patch Mini gps,jelikož jsem ho měl aplikovaný. Kouknu do Misc/gps jestli to tam je v pořádku a bylo. Tak jsem všechny podadresáře s tmo soubory přesunul a říkal si že třeba je chyba v nich,a chtěl jsem nechat po zapnutí ten patch vytvořit nové. Stejným způsobem po zapnutí jsem se přes native menu dostal na disk ale žádný nový soubor se neobjevil (ikdyž by měl,při nalezení nové BTSky) i lastnet.tmp beze změny. Tak jediný co mě napadlo,ten patch přes Vklay zrušit. A potom kupodivu mobil bez problémů naběhl. A moje pointa toho všeho? Patch mini gps mi fungoval bez problémů několik měsíců,už dlouho jsem žádný jiný patch do mobilu neaplikoval (takže nepřipadá v úvahu nějaká kolize),s nastaveními jsem si taky už dlouho nehrál,používal jsem mobil jen "uživatelsky". Master patch v mobilu taky nemám ani patche na něm závislé. Jediné moje vysvětlení toho všeho je že mi patch mini gps přestal sám od sebe fungovat,ale je pro mě záhada,proč. _________________ Nokia 5110,3310,3330
Siemens C35i,ME45i,S55,C55,MC60,S65,CX75 ( fw.25 ) - patched + ELF pack 2.3
Now: SE W810i
Voice: Vodafone
HHB-600,lampička,blesk,Bluetooth GPS Nokia LD-3W |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 3:23 pm Post subject: |
|
|
mno me chcipal v Italii kdyz mi to porad chytalo novy BTS... jinak odpoved na tvoji otazku neznam
a to s tim native sem delal taky u vlastniho nazvu operatora, uzitecna vec... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Sat Aug 26, 2006 10:00 pm Post subject: |
|
|
No tak doufám, že to se mojí M65 nestane... Páč jsem a tom podobně jako ty, akorát Mini GPS zatím funguje... Taky nemasteruju, takže mám verzi 0.8... A zkoušel jsi ho po tom odstranění nahrát do flashe znova ??? Jestli by pak zase normálně fungoval... ? Ale alespoň, když se mi toto stane, tak vím, kde hledat škůdce...  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
Sefinko elfmaster

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 986 Location: Strážske (Okolie) Telefon: CSL65v53 EL71v45 + 1GB Kingston (c) Benlux
6980.53 SMM
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 7:50 am Post subject: |
|
|
Mne zasa sam od seba prestane po mesiaci fungovat patch "Black & White list" a skusal som vsetky verzije aj s master patchom. Po aplikovani funguje dobre a stale po neakom case zacne blbnut a funguje uplne blbo...  |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sun Aug 27, 2006 8:49 am Post subject: |
|
|
no, tohle mi dělal na M65 wallpaper cycle, když jsem měl ještě stary knihovny... na ploše jsem nesměl být dýl než nastavenej interval na změnu wallpaperu, jinak mobil udělal píp,chcíp.. _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 8:45 am Post subject: Re: Vypínání mobilu -záhada |
|
|
happyBOY78 wrote: | Stala se mi zajímavá věc. Včera jsem psal na Gibu sms,měl jsem ji rozepsanou a najednou píp a chcíp. Říkám si co se zase děje,zapnu mobil a při přihlašování do sítě se zase vypnul.Tak jsem to zkoušel několikrát dokola,až jsem přišel na to,že pokud předtím než by se měl objevit název operátora zmáčknu nějakou klávesu a displeji nebude na zákl. obrazovce ,mobil se nevypne. Tak jsem se dostal přes ### do native menu a začal přemýšlet,proč to začalo dělat. Jelikož to mobil vypínalo při zobrazení názvu operátora hned mě napadl patch Mini gps,jelikož jsem ho měl aplikovaný. Kouknu do Misc/gps jestli to tam je v pořádku a bylo. Tak jsem všechny podadresáře s tmo soubory přesunul a říkal si že třeba je chyba v nich,a chtěl jsem nechat po zapnutí ten patch vytvořit nové. Stejným způsobem po zapnutí jsem se přes native menu dostal na disk ale žádný nový soubor se neobjevil (ikdyž by měl,při nalezení nové BTSky) i lastnet.tmp beze změny. Tak jediný co mě napadlo,ten patch přes Vklay zrušit. A potom kupodivu mobil bez problémů naběhl. A moje pointa toho všeho? Patch mini gps mi fungoval bez problémů několik měsíců,už dlouho jsem žádný jiný patch do mobilu neaplikoval (takže nepřipadá v úvahu nějaká kolize),s nastaveními jsem si taky už dlouho nehrál,používal jsem mobil jen "uživatelsky". Master patch v mobilu taky nemám ani patche na něm závislé. Jediné moje vysvětlení toho všeho je že mi patch mini gps přestal sám od sebe fungovat,ale je pro mě záhada,proč. |
Tak jakobych to zakřikl... Přesně tohle se mi včera v noci stalo... Říkám si, zusím ráno patch Mini GPS a bude to Ok, ale patch je zrušenej, ale problém přetrvává... Nedělal jsi ještě něco ??? pls Nevíte někdo, jak se toho mám zbavit... ? A zrovna to vyšlo na to, když se Eurotel změnil na O2... Nemůže být něco také v tom ??? Vůbec se nedostanu na hlavní displaj, musím předtím než naběhne síť zmáčknout ###... _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
happyBOY78 pisatel

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 251 Location: Dvůr Králové nad Labem
661.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 4:47 pm Post subject: |
|
|
Ten patch jsem tam pak zkoušel po čase znova aplikovat ale už mi nefunguje. To co píšeš se začalo stávat mému známému (S65 fw.58) měl tam jen 2 patche (aerocheck,native menu),i po odstranění to stále dělalo. Skrytý disky neměl otevřený,takže ani smazání nějakého systém.souboru nepřicházelo v úvahu. Když se mu to stalo,měl tam tuším fw.43,hodil jsem mu tam 58 a mobil pak fungoval skvěle. Tedy ne fullflash ale jen nový firmware. Jestli by pomohlo nahrání zálohy FF tedy nemůžu potvrdit. _________________ Nokia 5110,3310,3330
Siemens C35i,ME45i,S55,C55,MC60,S65,CX75 ( fw.25 ) - patched + ELF pack 2.3
Now: SE W810i
Voice: Vodafone
HHB-600,lampička,blesk,Bluetooth GPS Nokia LD-3W |
|
Back to top |
|
 |
sedlik15 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 5:20 pm Post subject: |
|
|
stalo se mi to samí všera po půlnoci když mi mělo přít new název eurotel píp+chcíp zapnu dám pin zase píp+chcíp tak sem byl na A60ce do dneška kdy sem na počítač musel nainstalovat ovladač na kabel páč počítač přes kterej jindy spravuju phóna mám v opravně tak sem přes tendle přehrál Fw na stejnej co byl původně a heuréka už to funguje jenom ty patche mě serou ale mám je všechny zálohovaný tak až mi příde comp tak je tam zase nahraju _________________ S65+FW58+256MB+12 ikonové menu vlastní tvorby+kabel DCA-510+čtečka karet+tmavěmodrej kryt+56 patchu+redukce na 3,5jack+rádio vyvedené od konektoru+handsfree+torx 5 > S75+FW47+512Mb+128Mb+DCA-540 |
|
Back to top |
|
 |
sedlik15 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 5:24 pm Post subject: |
|
|
takže si musíte nahrát new FW toď moje rada snad vám to pude ale stratíte patche co ste tam měli!! _________________ S65+FW58+256MB+12 ikonové menu vlastní tvorby+kabel DCA-510+čtečka karet+tmavěmodrej kryt+56 patchu+redukce na 3,5jack+rádio vyvedené od konektoru+handsfree+torx 5 > S75+FW47+512Mb+128Mb+DCA-540 |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

4379.18 SMM
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 9:13 pm Post subject: |
|
|
Přesně, taky - změna z ET na 02 - píp chcíp, konec... Dneska ráno jsem to řešil... Tak nakonec se neukázal na vině patch Mini GPS, který to nezpůsoboval, ale patch, která měnil formát datumu dole na displaji... Odstranil jsem ho a mobil byl ok... Fakt záhda. Vůbec se mi nechce věřit, že to způsoboval on, když 14 dní všechno ok fungovalo... Ale odešel mi taky mikrofon, budu si muset koupit nový. Stojí asi 50Kč, ale chci se zeptat, je těžká vyměna mikrofonku na M65 ??? Nebo si to mám za nějaký příplatek nechat udělat v servise na počkání... ? _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 3:51 pm Post subject: |
|
|
K tomu Black listu:
Zjistil jsem že mi nefunguje(vše jsem měl nastaveno),
tak jsem:
-smazal v Midletu config pro Blacklist,
-patch nastavil znova,refresher
-vypnul a zapnul v nastavení profilů Filtr
a jde to. _________________ E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|