View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
V1P začátečník

62.50 SMM
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 8:53 pm Post subject: Sluchatka |
|
|
Je tu uz mnoho rovnakych tem kde sa riesi ktore sluchatka si mam vybrat. Ja som zastanca nazoru ze je to kazdeho individualny nazor, kazdemu ide nieco ine. Co sa ale tyka tej hw stranky veci tak v tom aspon ja mam zmetok. Chcel by som predlozit modelovy mp3 prehravac (mam ho doma tak aby som si to mohol prakticky vyskusat) a potreboval by som vysvetlit ked chcem dopasovat sluchatka ktore mi pojdu ako a preco (mam na mysli hlasitost, a vysky stredy basy).
Takze mp3 player je Philips GoGear MicroJukebox hdd065/00. Parametre sa daju najst TU. A treba k tomu sluchatka. Co je podstatne? Tusim ze ked si tam dam 60ohmove sluchatka tak to asi moc nahlas nepobezi, no to by bol omil pretoze som na tom pocul hra KOSS Porta Pro(60ohm) a hrali hlasnejsie ako original 16ohm. Takze som v rozpakoch. Do obchodu a vyskusat asi nie pretoze to chcem kupovat z netu a v ziadnom obchode nemam taky vyber aby som si mohol vyskusat ze ktore ako zneju. Takze to chcem vycitat z parametrov.
Myslim ze to pomoze vela ludom aby uz nezakladali podobne temy ked budu vediet podla coho si ich maju vyberat. Dik za vysvetlenie.
//inde sa tato tema zaradit nedala |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|