View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kacer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 06, 2007 6:45 am Post subject: Vadna pametova karta??? |
|
|
Mam maly problem.
Vysrala se mi karta a telefon hlasi ze je vadna a nabidne format. Obcas se z ni ale nactou ikonky ikdyz nejdou spustit. To by znamenalo ze je karta v pr... ale neni to tak jednoduchy. pokousel jsem se pripojit phone k pocitaci a udelat zalohu pro obnovu, ale nedari se mi telefon pripojit k telefonu, jen hlasi ze je na USB nezname zarizeni, pritom to vzdy chodilo a zadny zmeny jsem na kompu nedelal. Dela to at uz s kartou ci bez. Takze predpokladam, ze problem neni v karte, ale v nejakem spatnem souboru v telefonu na C? disku.
Co s tim? Nejlepsi by asi bylo vyresetovat telefon do tovarniho nastaveni a prubnou spojeni s kompem, s trochou stesti by mi mohlo jit spojeni i karta. Ale bojim se o ztratu tel. cisel.
Nejake Rady????
Jaky je resetovaci kod?
Nevite o nejakem SW pro obmovu mmc, ale to bych asi musel mit ctecku, kterou samozrejme bohuzel nemam  |
|
Back to top |
|
 |
berczo (člen klubu SM) pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 06, 2007 9:48 am Post subject: |
|
|
Na zálohu kontaktů je výborný Agile Contact Manager (najdeš např. na mIRC, kanál mediaplace) - ovšem to ti zálohuje adresář do souboru na C nebo E - tak nevím, jestli by ti to pomohlo.
Určo si půjč od někoho čtečku - vyplatí se nejen kvůli rychlosti. Dneska dokonce některé stojí kolem 250,- kč.
Zazálohovat přes čtečku - naformátovat - obnovit zálohu ...  _________________ Siemens C25>C35i>S35>MT50>C55>S55>M75>SX1/CPU 168 Mhz + 1GB MMC Kingston+; řádně vytuněn :-) > zemřel 15.5.2008 RIP
+ Sandisc 8GB class 4 |
|
Back to top |
|
 |
Kacer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 06, 2007 2:06 pm Post subject: |
|
|
A pokud to v ty karte nebude, ale v phonu?, radeji bych zacal tim phonem... |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 06, 2007 9:38 pm Post subject: |
|
|
Tak kdybys použil ten Agora Contacts Manager, neměl by pak být problém výsledný soubor poslat přes Bluetooth (nebo infraport) někomu jinému na mobil nebo do kompu, zformátovat telefén, nainstalit Agoru, poslat si ty kontakty zpátky a obnovit
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
Kacer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 07, 2007 6:56 pm Post subject: |
|
|
No tak jsem skousel zalohu kontaktu a ten agora je naprd, protoze je to demo a vytahne to jen 25 kontaktu...
Takze jsem nasel super jednoduchy free programek contact transfer, kterej to vytahne zabali a posle pres IRDA na druhej telefon, docela dobry, protoze mych 233 kontaktu poslalo jako 4,5Kb soubor...
Kartu necham zatim kartou, bohuzel co me znervoznuje mnohem vice, ze se mi SX1 nechce propojit s pocitacem, at delam, co delam, proste ho na USB nenajde (( |
|
Back to top |
|
 |

661.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 11:58 am Post subject: |
|
|
Heh, tak to čumím. U mé zálohy - pomocí "legálně koupené" Agory CM - je velikost 50 kb
Ale je to alespoň kompletně se skupinama i obrázkama
... sry za OT  _________________ Siemens C25>C35i>S35>MT50>C55>S55>M75>SX1/CPU 168 Mhz + 1GB MMC Kingston+; řádně vytuněn :-) > zemřel 15.5.2008 RIP
+ Sandisc 8GB class 4 |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 2:14 pm Post subject: |
|
|
Kacer wrote: | docela dobry, protoze mych 233 kontaktu poslalo jako 4,5Kb soubor... | Tak to bych se o kontakty začal pomalu ale jistě bát Mých 167 kontaktů (půlka vícepoložkových) bylo Agorou zabaleno do souboru .csv o velikosti 67,9 kB Jestli jsi foun ještě neformátoval, mohu ti poslat schopnější Agoru, která zvládne i víc kontaktů než 25. Kdyby něco tak SZ
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
Kacer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 10, 2007 11:57 pm Post subject: |
|
|
diky za nabidky, ale opravdu mela kompletni zaloha lehce pres 4Kb.
Udelal jsem zalohu a tu jsem odeslal na druhej phone pres infra, zformatoval phone, pres infra poslal prog, spustil a pres infra nacetl zalohu ta se rozbalila, optimalizoval jsem ji tim progem, a hotovo. Sice tam nemam zadny obrazky u kontaktu, ale myslim ze se vse nacetlo jak melo vcetne skupin telefonu a vsech tech jednotlivejch polozek...
Tet mam ale jinej problem, sformatnul jsem pametovku v PC pres ctecku, nahral soubory a na PC ji znova vidim, ale v mobilu mi zaboha nejde sformatnout, nebo tedy ona se sformatuje, ale na konci hodi chybu a konec.
Nevite o necem cim kartu kompletne smatat ci sformatnout i pro phone? Bojim se aby chyba nebyla v phonu  |
|
Back to top |
|
 |
Kacer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 10, 2007 11:58 pm Post subject: |
|
|
jo vas problem je ze to agora zabali do excelovskeho souboru, kterej ma spoustu kb uz jen prazdnej, tohle jsou jen data a udaje... ma to koncovku .z ale zip to neni... |
|
Back to top |
|
 |

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 11, 2007 9:24 am Post subject: |
|
|
Naformátuj kartu ve čtečce na FAT a nahrej zálohu a dej do founu, mnělo by to jet v pohodě.
Já někdy formátoval v pc na FAT 32 i 16, ale fén hodil hlášku: karta vadná nebo nenaformátovaná.
Tak jsem naformatil na FAT a jede v pohodě  _________________ Siemens C25>C35i>S35>MT50>C55>S55>M75>SX1/CPU 168 Mhz + 1GB MMC Kingston+; řádně vytuněn :-) > zemřel 15.5.2008 RIP
+ Sandisc 8GB class 4 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|