View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sayko kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 29, 2006 12:16 pm Post subject: (Riesene) M65 -Ci zomiera? |
|
|
Mam Siemens M65. SW 04, FFS M65_2_at-Telering_04_0164,...
Do pred par dni telefon robil slusne. Teraz sa mu zacalo stavat ze sa sam
vypina. Pocuje sa velmi kratko (a tiche) BEEP, a nieto ho. Neviem kedi, raz je to cim ho zapojim, raz je to ked pride SMS, a nejekedi sam od seba. Poslednie dva dni sa zacalo stavat ze sa trati aj operater (network). Ked ho zapnem nejekedi je tu, vecsinov nije a v stave je hladat kim sa nevipne. Som TV-serviser (zo Srbska, Vojvodina-Kovacica), tehnika mi je ni zla strana, ale do telefonov som sa neupustal doteraz. Mam DCA-540, hrbu programov ktore neviem naco sluzia. Ak bi ma niekto chcel naviest na pravu cestu bol bi som povdacni. Neviem vlastne ani co sa mu stava, tak neviem ci sa to da spravit cez PC, a CI naozaj ZOMIERA?
Prosim o pomoc.
Last edited by sayko on Sat Dec 30, 2006 2:54 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
kodein pisatel

661.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
sayko kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 2:53 pm Post subject: |
|
|
Nie nezomiera! Ponevac je to moj osobni telefon, obaval som sa ze sneho nebude nic, no problem je rieseni. Ja som TV-serviser, tak ze takie malie veci mam strach aj otvorit lebo moje insrtumenti su prilis velke za opravu mobakov. A predsa ked som ho otvoril chiba ani nebola taka velka. Zlomila sa maska telefonu v dolnej casti, tak platne nenaliehali tvrdo jedna na druhu a tratil sa spoj. Poplatal som to a M65 funguje dnes od rana vyborne.  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|