clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Patch S75

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Patch S75

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
LoLeG
kolemjdoucí

2.50 SMM
PostPosted: Wed Mar 05, 2008 9:32 pm    Post subject: Patch S75 Reply with quote

caukec...existuje nejaký patch který odstraní hlášku prosím čekejte při kopirovani dat pŕes datovy kabel. vcelku mě obtěžuje. A take se chci zeptat jestli je nejaky patch ktery dokaže posilany soubor stahnout na pozadi abych pritom mohl pracovat v menu atd. FW47 diiky.
pip@
administrátor
administrátor

Phone: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Wed Mar 05, 2008 9:41 pm    Post subject: Reply with quote

Prosím čekejte při posílání přes datový kabel odstranit nejde.... Confused
posílaný soubor stáhnout na pozadí? Jako soubor posílaný přes BT/irda? Elfem XTask jde minimalizovat vše....

Pojďte pokecat na:
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Waldousek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 10, 2008 8:24 pm    Post subject: Patchovat kabel Reply with quote

Zdravím jen jsem se chtěl zeptat nevím co stím byl mě dán doruky kabel datový DC S65-US a měl by být kompatibilní i S75 bohužel nějak mě nejde načíst do počítače ovladače snad tam všechny mám nejsou ve správci žádné konflikty ale přesto že jsem tam dal MPM tak nějak mi napsal že nepodporuje S75 teď bohužel nevím jestli je to tím programem nebo kabelem...Musím přiznat telefon není moc dvakrát spolehlivej většinou si dělá cochce a to že se vypíná a podobně jen jsem si chtěl zkusit jestli tonějak půjde aspoň nastavit nechci přeinstalovávat sw na telefonu ale aspon nejakou udržbu udělat...byl bych moc rád když by jste mi pomohli opravdu nějak nechápu a patlám se v tomuž hodně dlouho buhužel bez výsledku budu rád za každou radu...strašně mocprosím děkuji předem...A opravdu prosím o pomoc.Jinak teda snad ani nevím když by jste někdo potřeboval nějaký podrobnější informace tak budu se snažit je vyhledat a poskytnout už jen proto aby to aspoň šlo...nebo něco se stím udělalo...Prosím apředem děkuji Crying or Very sad Wink Angel Pray
Back to top
View user's profile Send private message
D4X
(o(^^)o)
redaktor

Phone: HTC Diamond
382387.67 SMM
PostPosted: Mon Mar 10, 2008 9:13 pm    Post subject: Reply with quote

zapoj kabel a podívej se do *#06# - více - dole je napsáno Acc: DCA-5x0, podle toho čísla si nainstaluj ovladače Wink
pip@
administrátor
administrátor

132978.34 SMM

PostPosted: Tue Mar 11, 2008 2:49 pm    Post subject: Reply with quote

k tomu, že si telefon dělá co chce, bylo by nejlepší přeinstalovat sw, první typy firmware byly hodně nestabilní, ale FW47 nebo FW52 nespadnou nikdy, a jsou naprosto spolehlivé...

až se budeš dívat do *#06# tak se podívej i na položku SW - verze, pokud máš nižší než 40, tak by to chtělo přehrát, protože pod 40 byly strašně nestabilní....

A kabel pro S65 bude na S75 fungovat určitě, máš asi nainstalované špatné ovladače... Rolling Eyes

Pojďte pokecat na:
Back to top
Waldousek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 11, 2008 2:56 pm    Post subject: Reply with quote

Oka...ale takto by chtělo spíše origoš kabel myslím že ten zrovna v ruce nemám...a mimochodem už se stím piplám od včera...a stále počítač prostě ten telefon nerozeznává...pochybuju že se to povede...díval jsem se na sw samozřejmě že je nižší protože jsem ho dostal do ruky před rokem ten telefon a nevěděl jsem aniže todle něco existuje..takže se snažím tady na foru hleda nějaký to info...ale stejně koukal jsem se a jetam napsáno 540 a ten jsem stáhnul pokoušel se nainstalovat...bohužel jen jsem kliknul neotevřelo se žádný okno nic tak že jsem na vahách jakaco stím...když zapojím normálně totiž mobil k PC počítač to rozpozná že byl připojenej novej HW a pak chce nainstalovat k tomu ovladače...ale poté co je nainstaluje tak mě ohlásí že teda je připraven všechno a podobně a že je všechno v pořádku ale nikde nic..prostě nevím...neobjeví se žádnej jakoby přidanej disk nebo něco podobnýho a když zkouším MPM tak mě napíše že "S75" nepodporuje...tak fakt nevím kde je ta chyba!
Back to top
pip@
administrátor
administrátor

132978.34 SMM

PostPosted: Tue Mar 11, 2008 4:09 pm    Post subject: Reply with quote

skus si stáhnout nejnovější verzi MPM, ta S75 podporovat bude určitě...
(pokud by link nefungoval,skus tento )

Pojďte pokecat na:
Back to top
Waldousek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 11, 2008 5:05 pm    Post subject: Reply with quote

Kluci moc vám děkuju..jsem to rozchodil...takže fakt díky..Smile snad už nebudu tolik otravovat..Very Happy příště ne fakt moc dík...jede to jak po drátku!!
Back to top
zelomelo
badatel
badatel

669.90 SMM
PostPosted: Fri May 09, 2008 11:27 am    Post subject: Re: Patch S75 Reply with quote

LoLeG wrote:
caukec...existuje nejaký patch který odstraní hlášku prosím čekejte při kopirovani dat pŕes datovy kabel. vcelku mě obtěžuje. A take se chci zeptat jestli je nejaky patch ktery dokaže posilany soubor stahnout na pozadi abych pritom mohl pracovat v menu atd. FW47 diiky.

Mne to de v FW 40 i v 47 normalne ze dam treba i pri prenosu cervene tlacitko a jede to v klidu dal

View user's profile Send private message Send e-mail
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum