View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
franco_etv trvalý ban

1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 26, 2007 8:41 am Post subject: čas na zablokovanie tlačidiel u CX65 |
|
|
Chcem vás poprosiť o pomoc, mám kábel CPA MA-7720,používal som ho pre tel.C35 a fungoval teraz som si ho chcel prerobiť podľa návodu s tými dvoma 15k odpormi aj sa mi to poderilo ale asi keď som zavieral kryt asi som skratol konektor, prišiel som na to až pri otvorení konektora ale medzi tým som to už skúšal, nemohol som kábel nejako poškodiť a ešte sa chcem spýtať ako zistím ktorý drôt je data out a
data in. Ďakujem za radu.
\\hanni:
uz druhy Tvoj topic je nejaky divny...zmazal som zbytocne linky na hry a uvidim,ako sa tato diskusia vyvinie. |
|
Back to top |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
Posted: Fri Jan 26, 2007 9:13 am Post subject: |
|
|
Nepochopil som ten predmet. Tam mas napisane "čas na zablokovanie tlačidiel u CX65" a pytas na na kabel. Tak asi som vcera vypil privela piv. _________________ CX65v50 Master Patch v 5 @ CX70v56 Master Patch 3.1 beta 3 + Elf Loader + vlastnorucne vyrobeny DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|