Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: čt říjen 07, 2004 5:03 pm Předmět: Možná tam máte drobnou pravopisnou chybu => |
|
|
Já nekritizuju, já upozorňuju: když má někdo u kontaktu uvedenou i svou WWW stránku a myšítko na ten odkaz míří, po chvilce se zobrazí "Zobrazit autorovi WWW stránky". Nevím, jestli to je myšleno jako že se zobrazí (komu, čemu) autorovi nebo (čí) autorovy. Pokud je to myšleno tím 2. způsobem, tak by bylo lepší, kdybyste si to opravili. Jinak se mi Váš web líbí, hlavně fórum je hezky udělané. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulus VIP

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1867 Bydliště: Jizni Morava
10861.00 SMM
|
Zaslal: čt říjen 07, 2004 6:18 pm Předmět: |
|
|
Ani kritika, ani pochvala fóra se nás příliš netýká... Jedná se o freewarovou aplikaci phpBB včetně těch pravopisných chyb (je jich tam víc).
Ale i tak to zkusím opravit, jak budu mít chvilku. Díky, že si všímáš... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: so říjen 09, 2004 2:20 pm Předmět: |
|
|
romulus napsal: | Ani kritika, ani pochvala fóra se nás příliš netýká... Jedná se o freewarovou aplikaci phpBB včetně těch pravopisných chyb (je jich tam víc).
Ale i tak to zkusím opravit, jak budu mít chvilku. Díky, že si všímáš... | Přece jenom je lepší, když je web bez chyb - dělá to lepší dojem. Není zač.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|