View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
5o SVK kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 31, 2007 2:47 pm Post subject: S75 jimm nebo jine icq klienty-pomoc s nastavenim |
|
|
pomoc s nastavenim icq na mobilu, i kdyz je vsechno jak ma byt podle navodu ... _________________ S75 + 1GB kingston |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Thu Feb 01, 2007 11:17 am Post subject: Re: S75 jimm nebo jine icq klienty-pomoc s nastavenim |
|
|
5o SVK wrote: | pomoc s nastavenim icq na mobilu, i kdyz je vsechno jak ma byt podle navodu ... | musis mit nastavene datove profily od operatora...upresni co mas za operatora a jestli mas pausal a nebo kredit. a pak ti muzu lip poradit...a nebo si zavolej na infolinku operatora a tam kdyz reknes co potrebujes na jakej telefon anstavit tak ti poradi a nebo ti poslou konfiguracni smsku.Potrebujes nastavit internet tusim ze je to GPRS intrernet ...ale kazdopadne to neni wap...jinak pak v jimmovi uz jenom nastavis ucet a heslo a jede _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|