View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tmv kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 11:48 am Post subject: Synchronizace M65 a MS Outlook |
|
|
Ahoj všichni,
používal jsem MPM pro synchronizaci kontaktů + kalendáře s MS Outlookem (MPM byl dodáván přímo s mobilem). Nedávno jsem přešel na vyšší verzi MPM -4.06.17.31.0.
Synchronizace opět funguje, ale jaksi mapování polí se zhoršilo. Ačkoliv telefon obsahuje řadu polí, v nastavení synchronizace to najde jen některá políčka, takže výsledkem je:
- první synchronizace vytvoří záznamy v MS outlooku, ale nezkopíruje pole mobilní telefon!!
- druhá synchronizace pro jistotu vymaže mobilní telefony z adresáře
Nemá někdo z Vás zkušenost?
(naštěstí mám kopii adresáře ze Simoco, takže mne to stálo jen asi 2 telefony)
díky
:-) tmv |
|
Back to top |
|
 |
tmv kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 01, 2007 4:54 pm Post subject: Tak jsem to vyřešil |
|
|
odinstaloval jsem novou, "skvělou" verzi a vrátil se k té původní pro M65. Problém je v tom, že mapování novějších verzí neumožňuje mapovat všechna pole, která adresář M65 má. A tím tedy nejsou synchronizována do MS Outlooku.
škoda.. nová verze jinak byla rychlejší..
:-) tmv |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|