View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Wizadrik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 5:38 pm Post subject: Servisni menu |
|
|
Dobry den, mam problem se zapnutim servisniho menu. Mam telefon S65 a fw 58 ... mam nahrany jak patch pro aktivaci servisniho menu tak i pomoci papuautils jsem zadal do telefonu Skey ...
Už mam asociované tlačítko pro servisní menu, avšak vždycky když kliknu jako že už chci do toho menu vstoupit, tak se vše stornuje a sem znovu "na ploše" ... také jsem zkoušel tam jít z hlavního menu, myslím že i takový nějaký návod tu byl na sm, ale i přesto že už mam dole v levém rohu tlačítko "develop.m", tak ať klikám sebevíc, nic se neděje ...
... můžete prosím nkdo poradit ? ... cokoliv co by mě mohlo pomoc, nikde tady na foru sem podobný problem nenašel ...
předem děkuju |
|
Back to top |
|
 |
coyotelada22 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 6:53 pm Post subject: |
|
|
odstran patch na blokovanie tlacidla internetu _________________ > Siemens A 50 podsvietenie biele
> Siemens MC 60 vlastny tuning
> Siemens S 65 + ELF 1.8++ MP 14
> 1 GB MS DV RS MMC Apacer
> PDA ASUS P 735, 624 MHz WM 6
> 16 GB Micro SD class 2
>JBenchmark1 27 638 bodov
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|