Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Wizadrik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 04, 2007 5:38 pm Předmět: Servisni menu |
|
|
Dobry den, mam problem se zapnutim servisniho menu. Mam telefon S65 a fw 58 ... mam nahrany jak patch pro aktivaci servisniho menu tak i pomoci papuautils jsem zadal do telefonu Skey ...
Už mam asociované tlačítko pro servisní menu, avšak vždycky když kliknu jako že už chci do toho menu vstoupit, tak se vše stornuje a sem znovu "na ploše" ... také jsem zkoušel tam jít z hlavního menu, myslím že i takový nějaký návod tu byl na sm, ale i přesto že už mam dole v levém rohu tlačítko "develop.m", tak ať klikám sebevíc, nic se neděje ...
... můžete prosím nkdo poradit ? ... cokoliv co by mě mohlo pomoc, nikde tady na foru sem podobný problem nenašel ...
předem děkuju |
|
Návrat nahoru |
|
 |
coyotelada22 všeználek

Založen: 02. 11. 2005 Příspěvky: 721 Bydliště: Liptovský Mikuláš
4261.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 04, 2007 6:53 pm Předmět: |
|
|
odstran patch na blokovanie tlacidla internetu _________________ > Siemens A 50 podsvietenie biele
> Siemens MC 60 vlastny tuning
> Siemens S 65 + ELF 1.8++ MP 14
> 1 GB MS DV RS MMC Apacer
> PDA ASUS P 735, 624 MHz WM 6
> 16 GB Micro SD class 2
>JBenchmark1 27 638 bodov
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|