View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
AVriANCE začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 2:54 pm Post subject: Siemens S75 v servisu |
|
|
Už jsem tady dost dlouho řešil co dělat s mým telefonem, když nás opustil... tak jsem se nechal zlákat nabídkou jednoho servisu jehož článek se tu dá najít... Samozřejmě že jsem sám po 3 týdnech musel volat abych se vůbec dozvěděl co je s ním... Nedá se prý opravit a už je připravený k poslání zpátky. Posílal jsem ho na konci ledna, ještě jsem ho nedostal zpátky. Pokud máte stejné zkušenosti, dejte vědět na můj mail AVri@t-email.cz nebo icq 389008103.  _________________ Nekráčej ve stopách jiných, nebo nezanecháš žádné vlastní... |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Sat Feb 17, 2007 3:52 pm Post subject: |
|
|
Ak je neopraviteľný, a je v záruke, zodpovednosť za vrátenie peňazí je na predajcovi, ale to môže byť problém: ak je mobil z druhej ruky a bol na akciu operátora, ten obyčajne vráti peniaze tomu, na koho bola akcia.
Ak je mimo akcie, predajca má vrátiť peniaze.
Vyhlásenie servisu, že mobil je neopraviteľný je v podstate únik, lebo každý mobil je opraviteľný, ak sú náhradné diely, resp. výrobca, dodávateľ zaplatí opravu.  |
|
Back to top |
|
 |
AVriANCE začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 3:59 pm Post subject: |
|
|
Problem je v tom ze ikdybych nechtel opravu, tak telefon stejne nedojde. Jeden clovek ten telefon posilal do toho servisu v prosinci a dodnes nema svuj telefon zpatky... On ten servis neni oficialni takze je to skoro jako poslat ho komukoli. Clovek na to nedostane zadne potvrzeni mimo toho na poste, ze odesilal balicek  _________________ Nekráčej ve stopách jiných, nebo nezanecháš žádné vlastní... |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Sat Feb 17, 2007 4:37 pm Post subject: |
|
|
Aj dokument o poslaní balíčka je dôkazový materiál v prípade problémov.
Servis ak do mesiaca nevybaví opravu v reklamácií, porušuje zákon. |
|
Back to top |
|
 |
AVriANCE začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 4:45 pm Post subject: |
|
|
Brzo uz to bude mesic. Co mam potom delat, kdyz mi telefon neposlou?
A jestlize to neni oficialni servis, pokud neprovadeli zadne opravy, mela by mi pokracovat zaruka, ne?
To by bylo fajn
jen abych kdyz to poslu do oficialniho servisu, mel sanci dostat zpatky penize... Od tohohle servisu chci jen zpatky svuj telefon...  _________________ Nekráčej ve stopách jiných, nebo nezanecháš žádné vlastní... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|