Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
dostalhon začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so únor 17, 2007 10:48 am Předmět: WinSwup Error file: Error on reding XBI-header - CX75 ??? |
|
|
Snažím se upgradnout firmware a tohle mi píše winswup. Stáhl jsem odsud dvě verze firmwaru a u obou mi to píše to samé. Zjistil sem že to dělá i když mobil není vůbec na káblu. Kabel je dca 510 do serioveho portu. Patchovat mi jde bez problému tak nevim. Jo a origoš firmware se mi nechce spojit. Má někdo nějaký nápad jak to vyřešit? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dostalhon začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so únor 17, 2007 12:57 pm Předmět: |
|
|
uz nic sypu si hlavu popelem ty dve predchozi verze asi musely byt spatne stazene protoze sem to stahl znova uz to jede |
|
Návrat nahoru |
|
 |
chude začátečník

0.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 26, 2007 5:21 pm Předmět: re:Error on reding XBI-header |
|
|
Vetsinou se jedna o spatne stazenej winswup ,ale v mem pripade se jednalo o napadeni virusem a to primo W32.Parite.B . Takze doporucuji proverit soubor antivirakem treba Avastem . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
palucko I <3 emo

Založen: 30. 05. 2007 Příspěvky: 2099 Bydliště: Pezinok (SK)
15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|