View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ples (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 11:15 am Post subject: Vzdalena synchronizace s Mobical.net |
|
|
Zdarec.. Nechce se mi kupovat datovy kabel za 800, tak jsem se pokusil o vzdalenou synchronizaci pomoci serveru Mobical.net. Nastaveni je jednoduche, ovsem asi po deseti vterinach pokusu o spojeni se mi ten muj foun vypne. Zapipa..a konec. A to mi ho pred tydnem dovezli z reklamacky, protoze se mi sam od sebe vypinal v kapse. Vyresili to zformatovanim a prehranim noveho f. Je mozne, ze je opet chyba vevnitr?
A nevite nekdo o jine moznosti vzdalene komunikace? |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 3:57 pm Post subject: |
|
|
co mas za telefon ?
BTW, v konecnem efektu se vyplati vice kabel, nez aktualizave OTA, aspon pokud budes updatovat minimalne 2x  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
vladan.polak (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 5:38 pm Post subject: synchronizace s Mobical u x81 |
|
|
Zdarec, nevíte někdo náhodou, v čem je chyba při vzdálené synchronizaci kontaktů adresáře přes Mobical.net, když mobil se se serverem normálně spojí, čte příslušný počet kontaktů uložených na serveru, ale nezapíše je do adresáře a místo toho vyhlásí chybovou hlášku "Synchronizace neúspěšná". Takto to dělá u C, M 81, přičemž u E71 proběhne vše v pohodě a kontakty jsou do adresáře mobilu zapsány. Kde může být problém? Díky za odpovědi. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|