View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dj_patrik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 24, 2007 5:30 pm Post subject: Mrtva CX65 |
|
|
My story:
Minule som chcel prehrat cistu FF zo siemensmanie a stala sa tragedia. FF nefungovala, tak som chcel nahrat spät svoju, ale nahravanie sa mi seklo mozno v polke, tak som dal este raz a seklo sa to este skor. Asi kôli slabej baterke. Tak som ju nechal nabijat ... Neskor som sa skusal spojit s programami V_Klay a aj x65flaser, ale uz sa mi ani neslo spojit s nimi. Tak mi poradili TP. V PapuaUtils mi este telefon isiel spojit s telefonom. Reagoval na stlacenie red button. Tak som cez noc nechal nabijat baterku pre istotu a na druhy den som kupil skrutkovac a siel som spravit TP. Rozobral som ho a podla navodu som pracoval. (Pri odkryvani krytu som asi kusok poskodil jeden IO. Krokodyl povedal, ze je to obvod na klavesy, ale nesuvisi s red button) Akurat ze telefon uz ani nereagoval na red button. Tak som zistil, ze baterka je asi zla (nizke napätie). Kupil som novu ale nepomohlo. Telefon aj tak nereaguje na stalcenie red button v PapuaUtils (Nabehne iba Autostart, Boot nezaveden!, Boot otevřen).
Tak uz ho dat asi len do servisu, ale ci vobec v servise to budu vediet opravit a ci vobec najdem taky servis v mojom okoli. Dal by som to do siemensmania servisu, ale kedze som zo Slovenska, tak by asi velmi vela platil za postovne. Ktovie, ci sa mi to vobec oplati dat do servisu.
Pripadne nemohol by som este ja nieco s nim spravit???  _________________ Siemens CX65 =======> death |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Sat Feb 24, 2007 6:56 pm Post subject: |
|
|
No asi takhle, pokud jsi nechal nabíjet baterii ve svém mrtvém telefonu, tak jsi ji nenabil ani o fous. I nabíjení je řízeno programem. Reakce na red button nezaručuje, že je baterie nabita. Tam bych, začal. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
dj_patrik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 24, 2007 8:13 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | No asi takhle, pokud jsi nechal nabíjet baterii ve svém mrtvém telefonu, tak jsi ji nenabil ani o fous. I nabíjení je řízeno programem. Reakce na red button nezaručuje, že je baterie nabita. Tam bych, začal. |
No nabijal som, ale potom som skusil dat tu bateriu dat nabit kamaratovi, lebo ma tiez CX65 a povedal mi, ze sa neda nabit. Ze ju nechal aj dlhsie nabijat, ale ani mu nezapol telefon. Proste nefunkčná. Tak som si kupil novu bateriu (dal som nabit kamaratovi) ale aj tak nereaguje na red button. Cize chyba je pravdepodobne v telefone. _________________ Siemens CX65 =======> death |
|
Back to top |
|
 |
CX65@CX70 začátečník

Joined: 01 Mar 2007 Posts: 57 Location: Slovensko-Horne Semerovce Tupá 120 93584
61.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 12:01 am Post subject: |
|
|
dj_patrik wrote: | Krokodýl wrote: | No asi takhle, pokud jsi nechal nabíjet baterii ve svém mrtvém telefonu, tak jsi ji nenabil ani o fous. I nabíjení je řízeno programem. Reakce na red button nezaručuje, že je baterie nabita. Tam bych, začal. |
No nabijal som, ale potom som skusil dat tu bateriu dat nabit kamaratovi, lebo ma tiez CX65 a povedal mi, ze sa neda nabit. Ze ju nechal aj dlhsie nabijat, ale ani mu nezapol telefon. Proste nefunkčná. Tak som si kupil novu bateriu (dal som nabit kamaratovi) ale aj tak nereaguje na red button. Cize chyba je pravdepodobne v telefone. |
chyba je v telefone ak sa ti telefon nechce spojit s winswupom tak daj pod baterku kable z nabilacky od nejakeho siemensu a daj telefon spojit mne to pomohlo |
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 5:31 pm Post subject: |
|
|
CX65@CX70 wrote: | dj_patrik wrote: | Krokodýl wrote: | No asi takhle, pokud jsi nechal nabíjet baterii ve svém mrtvém telefonu, tak jsi ji nenabil ani o fous. I nabíjení je řízeno programem. Reakce na red button nezaručuje, že je baterie nabita. Tam bych, začal. |
No nabijal som, ale potom som skusil dat tu bateriu dat nabit kamaratovi, lebo ma tiez CX65 a povedal mi, ze sa neda nabit. Ze ju nechal aj dlhsie nabijat, ale ani mu nezapol telefon. Proste nefunkčná. Tak som si kupil novu bateriu (dal som nabit kamaratovi) ale aj tak nereaguje na red button. Cize chyba je pravdepodobne v telefone. |
chyba je v telefone ak sa ti telefon nechce spojit s winswupom tak daj pod baterku kable z nabilacky od nejakeho siemensu a daj telefon spojit mne to pomohlo |
Edit: JanHalmo, uvedom sa co tu davas za priklady, ved to nieje normalne, priamo do telefonu od baterky pustit 9V , ved ty radis nezmysli, totalne spalenie procesorov
ina evc je ozivit samotnu baterku priamym prudom, ale ne baterku mat v telefone a na kontakty dat priamo 9-11V, toto je uz fakt do neba volajuce, ved ty radis zabijanie telefonov, LOCK  _________________
..."Jsem vernym citatelem Siemensmanie" Oživenie A65 v Joker |
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 5:35 pm Post subject: |
|
|
[quote="mart22"] 9 voltů už je trochu moc, nemyslíte [/quoteasi ma ruske suciastky
edit: mario, vyjadri sa k tomu ,ja uz nemam slof  _________________
..."Jsem vernym citatelem Siemensmanie" Oživenie A65 v Joker |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|