clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Mrtva CX65

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Mrtva CX65

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dj_patrik
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Feb 24, 2007 5:30 pm    Post subject: Mrtva CX65 Reply with quote

My story:

Minule som chcel prehrat cistu FF zo siemensmanie a stala sa tragedia. FF nefungovala, tak som chcel nahrat spät svoju, ale nahravanie sa mi seklo mozno v polke, tak som dal este raz a seklo sa to este skor. Asi kôli slabej baterke. Tak som ju nechal nabijat ... Neskor som sa skusal spojit s programami V_Klay a aj x65flaser, ale uz sa mi ani neslo spojit s nimi. Tak mi poradili TP. V PapuaUtils mi este telefon isiel spojit s telefonom. Reagoval na stlacenie red button. Tak som cez noc nechal nabijat baterku pre istotu a na druhy den som kupil skrutkovac a siel som spravit TP. Rozobral som ho a podla navodu som pracoval. (Pri odkryvani krytu som asi kusok poskodil jeden IO. Krokodyl povedal, ze je to obvod na klavesy, ale nesuvisi s red button) Akurat ze telefon uz ani nereagoval na red button. Tak som zistil, ze baterka je asi zla (nizke napätie). Kupil som novu ale nepomohlo. Telefon aj tak nereaguje na stalcenie red button v PapuaUtils (Nabehne iba Autostart, Boot nezaveden!, Boot otevřen).

Tak uz ho dat asi len do servisu, ale ci vobec v servise to budu vediet opravit a ci vobec najdem taky servis v mojom okoli. Dal by som to do siemensmania servisu, ale kedze som zo Slovenska, tak by asi velmi vela platil za postovne. Ktovie, ci sa mi to vobec oplati dat do servisu.

Pripadne nemohol by som este ja nieco s nim spravit??? d'oh! Brick wall

Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Sat Feb 24, 2007 6:56 pm    Post subject: Reply with quote

No asi takhle, pokud jsi nechal nabíjet baterii ve svém mrtvém telefonu, tak jsi ji nenabil ani o fous. I nabíjení je řízeno programem. Reakce na red button nezaručuje, že je baterie nabita. Tam bych, začal.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
dj_patrik
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Feb 24, 2007 8:13 pm    Post subject: Reply with quote

Krokodýl wrote:
No asi takhle, pokud jsi nechal nabíjet baterii ve svém mrtvém telefonu, tak jsi ji nenabil ani o fous. I nabíjení je řízeno programem. Reakce na red button nezaručuje, že je baterie nabita. Tam bych, začal.

No nabijal som, ale potom som skusil dat tu bateriu dat nabit kamaratovi, lebo ma tiez CX65 a povedal mi, ze sa neda nabit. Ze ju nechal aj dlhsie nabijat, ale ani mu nezapol telefon. Proste nefunkčná. Tak som si kupil novu bateriu (dal som nabit kamaratovi) ale aj tak nereaguje na red button. Cize chyba je pravdepodobne v telefone.

CX65@CX70
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 02, 2007 12:01 am    Post subject: Reply with quote

dj_patrik wrote:
Krokodýl wrote:

No nabijal som, ale potom som skusil dat tu bateriu dat nabit kamaratovi, lebo ma tiez CX65 a povedal mi, ze sa neda nabit. Ze ju nechal aj dlhsie nabijat, ale ani mu nezapol telefon. Proste nefunkčná. Tak som si kupil novu bateriu (dal som nabit kamaratovi) ale aj tak nereaguje na red button. Cize chyba je pravdepodobne v telefone.

chyba je v telefone ak sa ti telefon nechce spojit s winswupom tak daj pod baterku kable z nabilacky od nejakeho siemensu a daj telefon spojit mne to pomohlo
Back to top
View user's profile Send private message
prihlaseny
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 02, 2007 5:31 pm    Post subject: Reply with quote

CX65@CX70 wrote:
dj_patrik wrote:
Krokodýl wrote:

chyba je v telefone ak sa ti telefon nechce spojit s winswupom tak daj pod baterku kable z nabilacky od nejakeho siemensu a daj telefon spojit mne to pomohlo

Edit: JanHalmo, uvedom sa co tu davas za priklady, ved to nieje normalne, priamo do telefonu od baterky pustit 9V Exclamation , ved ty radis nezmysli, totalne spalenie procesorov Exclamation
ina evc je ozivit samotnu baterku priamym prudom, ale ne baterku mat v telefone a na kontakty dat priamo 9-11V, toto je uz fakt do neba volajuce, ved ty radis zabijanie telefonov, LOCK Idea

mart22
elfmaster
elfmaster

56669.28 SMM
PostPosted: Fri Mar 02, 2007 5:33 pm    Post subject: Reply with quote

Laughing 9 voltů už je trochu moc, nemyslíte Question
prihlaseny
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 02, 2007 5:35 pm    Post subject: Reply with quote

[quote="mart22"]Laughing 9 voltů už je trochu moc, nemyslíte Question[/quoteasi ma ruske suciastky
edit: mario, vyjadri sa k tomu ,ja uz nemam slof d'oh!

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum