View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
feromero badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 8:53 pm Post subject: s65 samovolne vypnuti - overeni domenky |
|
|
Zdravim,
zacal se mi sam od sebe vypinat telefon, s65tka. ve fw problem neni, hafo verzi, hafo flashi, porad stejne. problikavala klavesnice, takze jsem to vycistil a pri skladani si vsimnul, ze spatne drzi srouby nahore u anteny, tim padem neni pevne pritisknuty vrchni dil krytu ke spodnimu. napadlo me vyzkouset pri zapnutem telefonu odebrani klavesnice, telefon se vypnul, pokazde. poskladal jsem to cele dohromady, nahore to pro zatim sevrel kolickem a porad funguje, at s tim kroutim jak s tim kroutim, posouvam, mackam, tlacim a ohybam. ted ta domenka.
pokud nedolehaji dily (soucastky) presne na sebe, telefon se vypne jako ochrana proti poskozeni (treba proti zkratu nebo pretizeni)?
milan |
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 9:05 pm Post subject: |
|
|
musi ist aj bez klavesnice, pri generovani pri TP sa spoja kontakty , a tiez sa da zapnut bez klavesnice srubovakom _________________
..."Jsem vernym citatelem Siemensmanie" Oživenie A65 v Joker |
|
Back to top |
|
 |
feromero badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 9:22 pm Post subject: |
|
|
hmm z toho teda radost moc nemam :-/ to znamena, ze problem bude jeste nekde jinde.
milan |
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 9:23 pm Post subject: |
|
|
feromero wrote: | hmm z toho teda radost moc nemam :-/ to znamena, ze problem bude jeste nekde jinde.
milan |
edit:co sa tyka klavesnice, poradi ti Mario_liptov, ja som klavesnice nikdy nerobil, on pozna problematiku toho _________________
..."Jsem vernym citatelem Siemensmanie" Oživenie A65 v Joker |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|