Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
vladino kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 15, 2007 9:23 am Předmět: S68 - "Podflash" |
|
|
Zdravim,
mam docela zaujimavy pribeh.
Vcera som kupil kablik DCA-100. S nim som si najprv flashol FW na 47 CZ (povodne bol 22). Potom som chcel patchovat, ale zistil som, ze nie som schopny dopocitat kody (nemam servisny kablik), takze to nepojde. Tak som si povedal, ze si aspon nahodim najnovsi FW (52 EN).
! ALE ! Dnes rano sa mi podarilo vypocitat vsetky potrebne kluce (HASH, ESN, SKEY) a vytvorid *.vkd pre V_Klay. Takze teoreticky by som mohol patchovat.
! ALE ! Kedze tam mam FW 52, tak mi to je na dve veci, pretoze na tento FW nie su ziadne patche.
Poradi nejaky odbornik, co s tym? Idealne by som si tam chcel nahodit naspat 47 CZ, inymi slovami ten mobil "podflashnut"...
Dik moc,
Vladino |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SPIKEBOY čestný člen

Založen: 30. 05. 2006 Příspěvky: 2742 Bydliště: NZ, Slovensko
98063.28 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
vladino kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 15, 2007 10:38 pm Předmět: |
|
|
No, to mi je jasne, ze to pojde asi len tak... Lenze ako som uz pisal, mam len DCA-100, takze s nim asi WinSwup nepouzijem.
Alebo ano? Nejaky iny napad? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|