View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kjuba začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 10, 2007 9:45 pm Post subject: Elfy na M65 FW 50 |
|
|
Zdravím mám problém ze spouštěním elfů. Dal jsem si Elfloader co jsem našel zde na foru specjalně pro M65 a FW 50. Přidal na všechny případy Swi Hook a knihovny a funkce (obě verze). Nyní chci spustít jaeholiv elfa tak mi mobil pine a vypne se. Prosím poraď co mám udělát. Prosím krok po kroku. Ať vím jestli nejdřiv Master Patch fw 50 nebo x65 fw 100 a tak. Pokud se najde někdo ochotný uvitám i moc přes icq. _________________ Jestli budete něco shanět pište na majl.
-----Dělejte věci aspoň tak jako se vám je nechce dělát-------
--- Přijdě k nám, my k vám taky nechodíme--
---Siemens M 65 FW 50 oficjalní--- |
|
Back to top |
|
 |
xXxTRA^^ řád zlaté antény

5896.92 SMM
|
Posted: Sat Mar 10, 2007 10:30 pm Post subject: |
|
|
prvni master patch a pak knihovny a funkce _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Back to top |
|
 |
Kjuba začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 1:37 pm Post subject: Elfpack 2.01 nebo Elfloader + patche co obsahuje |
|
|
Zdravím Stahnul jsem si Master patch + elfpack2.01 pro SL65FW53. Nahral patche co tam byly a nevyhodili mi žadnou chybu. Nyní bych tě vás poprosit o Elfpack pro Siemens M 65 FW 50 popřípadě Elfloader s patchemi co obsahuje ElfPack 2.01. Najde se nějaká dobrá duše. Prosím  _________________ Jestli budete něco shanět pište na majl.
-----Dělejte věci aspoň tak jako se vám je nechce dělát-------
--- Přijdě k nám, my k vám taky nechodíme--
---Siemens M 65 FW 50 oficjalní--- |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|