View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
padovec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu May 17, 2007 7:24 am Post subject: Software na zpracování dat.zálohy C75ky Off-LINE ?! |
|
|
mohu nějakým prg.pracovat s již dříve vytvoř.zálohou (kontakty, SMS a organizér) BEZ PŘIPOJ.TELEFONU ?
prostě ji nějak upravit-doplnit , pak připojit mobil a a hrknout to do něj ?
děkuji |
|
Back to top |
|
 |
martin-v pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu May 17, 2007 7:37 am Post subject: |
|
|
Ano, například programem SiMoCo (odkaz na hlavní stránce v rychlovkách) _________________ Ericsson T10 -> T18 + ChatBoard -> Siemens S45 -> S45i -> ME75 fw22 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
padovec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu May 17, 2007 8:01 am Post subject: |
|
|
díky, hned to stah.+instaluji
dá se v tom prg.vytvořit nějaká 'HROMADNÁ ZÁLOHA' - myslí jako najednou kontakty, sms i organizér ? |
|
Back to top |
|
 |
Runescape Ownz kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu May 17, 2007 8:20 am Post subject: |
|
|
to asi těžko  _________________ A55 překopanej na C55 --> CX75 RS-MMC A-Data 1GB =) Siemens = video - prosím čekejte / píp chcíp/ :-) |
|
Back to top |
|
 |
padovec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat May 19, 2007 6:39 am Post subject: |
|
|
prosím o radu :
- jak přidat OFF-line např.záznam do kalendáře (ale i AdressBook) - ten se mi sice (po ODPOJIT telef) zobrazí hezky Off line, ale tlačítko "New" je hluché.
- totéž, tj.OFF-line, pro "Poznámky". ty se mi (po ODPOJIT telef) NEzobrazí vůbec.
Pro 'bzukot z pekel' (jiný dotaz zde na fóru) je pro mě velmi obtížné editovat jmenovaná data ON-line.
Snad prý by to mělo jít (viz odp.výše)
děkuji
P.S. SiemensC75, SiMoCo2.2.8 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|