View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
AVriANCE začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 7:47 pm Post subject: S75 - problémy s Handsfree |
|
|
zapojil jsem do telefonu handsfree (HHB-700) a kdykoli jsem se dostal na mainscreen telefon se vypnul...
Zkousel jsem nahrat cisty Flash do telefonu a ted uz se nezapne vubec...
V Papua jde Servisni menu ale asi jen 2 sekundy, potom se telefon zase s chybou vypne... Dost ironie je ze se to stalo zrovna v ten den kdy mi prisel zpatky ze servisu  _________________ Nekráčej ve stopách jiných, nebo nezanecháš žádné vlastní... |
|
Back to top |
|
 |
yaqwsx táta fóra

Joined: 12 Dec 2005 Posts: 1027 Location: Takové městečko nedaleko Kroměříže
209083.66 SMM
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 9:18 am Post subject: |
|
|
Ja bych reklamoval,teda pokud to same dela i v jinem tel,protoze by to mohla byt HW chyba tveho tel _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
JFGI - Just Fuckin' Google It
http://www.fuckinggoogleit.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 3:37 pm Post subject: |
|
|
Tento problém bude řešen při pondělní "konferenci" po ICQ, telefon byl u mě na softwarovém oživení, takže půjde o SW závadu, teda v to doufám ,jelikož jsem současně oživoval 4 ks S75 stejným postupem a steným softwarem a dva telefony mají problém se sluchátky a dva ne. V pondělí uvidíme výsledek. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
AVriANCE začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 3:24 pm Post subject: |
|
|
Upresnujici informace - telefon se vypne az kdyz se dostane na mainscreen... Kdyz mam Media Player nebo treba i hlavni menu... Ale jakmile ale dojde na mainscreen tak pip-chcip...  _________________ Nekráčej ve stopách jiných, nebo nezanecháš žádné vlastní... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|