View previous topic :: View next topic |
Funguje vam to? |
Ano |
|
70% |
[ 7 ] |
Ne |
|
30% |
[ 3 ] |
|
Total Votes : 10 |
|
Author |
Message |
yaqwsx táta fóra

Joined: 12 Dec 2005 Posts: 1027 Location: Takové městečko nedaleko Kroměříže
SMM
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 7:48 pm Post subject: Chyba ICQ 5.10 chyba u me nebo je to u vsech? |
|
|
Nasel jsem mensi chybicku v ICQ,kdyz vas druha strana pozva na PTT a vy to prijmete a nasledne kliknete na krizek pro zavreni,tak se ICQ spoji jednostranne-a to tak ze strana ktera vas pozvala je odposlouchavana-zadne okno jen vy slysite ho le nejde to prerusit,jen odpojenim od ICQ
A chci se zeptat:Funguje vam, to?Nebo je to jen u me? _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
JFGI - Just Fuckin' Google It
http://www.fuckinggoogleit.com/ |
|
Back to top |
|
 |
m@rko začátečník

SMM
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 8:37 pm Post subject: Re: Chyba ICQ 5.10 chyba u me nebo je to u vsech? |
|
|
yaqwsx wrote: | Nasel jsem mensi chybicku v ICQ,kdyz vas druha strana pozva na PTT a vy to prijmete a nasledne kliknete na krizek pro zavreni,tak se ICQ spoji jednostranne-a to tak ze strana ktera vas pozvala je odposlouchavana-zadne okno jen vy slysite ho le nejde to prerusit,jen odpojenim od ICQ
A chci se zeptat:Funguje vam, to?Nebo je to jen u me? |
a co to ma so Siemensami? btw. ICQ 5.1 je jeden velky omyl. Skus radsej qip alebo mirandu  _________________ ..:: m@rko ::..
- - C55 full tunning > M65@CX70 fw56 Linux tuning, volny pad z 2. poschodia, doteraz funguje a neodvrava. Nepoznam lepsi telefon - - |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
SMM
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 9:08 pm Post subject: |
|
|
Ja pouzivam ICQ6  _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
Ovelord pisatel

SMM
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 9:16 pm Post subject: Re: Chyba ICQ 5.10 chyba u me nebo je to u vsech? |
|
|
m@rko wrote: | yaqwsx wrote: | Nasel jsem mensi chybicku v ICQ,kdyz vas druha strana pozva na PTT a vy to prijmete a nasledne kliknete na krizek pro zavreni,tak se ICQ spoji jednostranne-a to tak ze strana ktera vas pozvala je odposlouchavana-zadne okno jen vy slysite ho le nejde to prerusit,jen odpojenim od ICQ
a co to ma so Siemensami? btw. ICQ 5.1 je jeden velky omyl. Skus radsej qip alebo mirandu  |
No mirandu ti nedopurucuju . me staci icq 5.1 a tu chybu nemam  _________________ Siemens:CX75,CF62,A50,M55:)
SonyEricsson:K610i
 |
|
Back to top |
|
 |
mucasco všeználek

Joined: 17 Nov 2006 Posts: 694 Location: okr. Pardubice Phone: nyní S75 SMM
Příspěvky na SM: 310,- |
Posted: Sun Mar 18, 2007 9:20 pm Post subject: Re: Chyba ICQ 5.10 chyba u me nebo je to u vsech? |
|
|
Já používám ICQ 5.2. Tohle ICQ se mi ani náhodou nepodařilo zprovoznit.
PS: sem zas napsal kravinu  _________________ Používám: C35i --> M55 + QuickPic --> S75 --> E71 --> SK65 --> C81 --> S75
Moje sbírka telefonů
Rádio s tanečními hity 90. let
Last edited by mucasco on Sun Mar 18, 2007 9:54 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
SMM
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 9:23 pm Post subject: |
|
|
ICQ 5,2??? to neznam
ja pouzivam QIPa a sem maximalne spokojeny, zadny vypadky, nezere moc pameti, nechodi spamy _________________
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám |
|
Back to top |
|
 |
Ovelord pisatel

SMM
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 9:30 pm Post subject: |
|
|
Tak sem si stahnul to QIP a je to fakt dobry  _________________ Siemens:CX75,CF62,A50,M55:)
SonyEricsson:K610i
 |
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

SMM
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 9:36 pm Post subject: |
|
|
Ja to rikam, jestli chces s necim pomoct tak napis na ICQ, musis si ho nejdriv docela nastavit aby ti fungoval tak jak ma _________________
Podpořte SiemensManii
|
Back to top |
|
 |
lubo1 pisatel

SMM
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 9:51 pm Post subject: Re: Chyba ICQ 5.10 chyba u me nebo je to u vsech? |
|
|
Ovelord wrote: | m@rko wrote: | yaqwsx wrote: | Nasel jsem mensi chybicku v ICQ,kdyz vas druha strana pozva na PTT a vy to prijmete a nasledne kliknete na krizek pro zavreni,tak se ICQ spoji jednostranne-a to tak ze strana ktera vas pozvala je odposlouchavana-zadne okno jen vy slysite ho le nejde to prerusit,jen odpojenim od ICQ
a co to ma so Siemensami? btw. ICQ 5.1 je jeden velky omyl. Skus radsej qip alebo mirandu  |
No mirandu ti nedopurucuju . me staci icq 5.1 a tu chybu nemam  |
mirandu nedoporucujes??proc prosim te?ja ji pouzivam asi 2 roky a musim rict,ze je 100x lepsi nez icq5.1..i kamaradi co u me videj moji mirandu,tak okamzite zelenaj zavisti je fakt o hodne lepsi nez zakladni icq.. _________________ S65->SXG75 (FW22) + Kingston 512MB->HTC S730 (Wings) + 4GB MicroSD |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

SMM
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 10:16 pm Post subject: |
|
|
no podle mne je to vec nazoru co je lepsi, pro ty co vyuziva jenom ICQ je dobry QIP, a pro ty co vyuzivaji vic protokolu je dobra miranda, ja nevim ale miranda se mi opravdu nelibi, navic co mne u ni dost stvalo je posilani souboru skoro vubec tam nefungovalo, u QIPa to jede bez problemu, ne ze bych nejak posilal soubory ale kdyz je to nutne, nic jinyho nez prepnout na ICQ nebo na neco jinyho vam nezbyde, proto pouzivam QIPa _________________
Podpořte SiemensManii
|
Back to top |
|
 |
lubo1 pisatel

SMM
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 10:20 pm Post subject: |
|
|
ted uz posilani souboru funguje bez problemu..jediny s kym sem mel problem byl whitek:D ale jinak sem nemel s nikym problemy..a nelibi se ti?vsak na mirande je nejlepsi,ze si ji muzes upravit dle vlastnich potreb a prani,takze je skoro nemozny aby se ti nelibila:)) _________________ S65->SXG75 (FW22) + Kingston 512MB->HTC S730 (Wings) + 4GB MicroSD |
|
Back to top |
|
 |
xXxTRA^^ řád zlaté antény

SMM
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:48 pm Post subject: |
|
|
mam icq6 i qip  _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Back to top |
|
 |
SPIKEBOY čestný člen

SMM
|
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
SMM
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 7:01 pm Post subject: |
|
|
Aj ja osobne si myslim ze na pisane je jedno co mame. ci je to jimmm miranda alebo qip _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
|