View previous topic :: View next topic |
Funguje vám opakovaný záznam v kalendáři? |
ANO |
|
50% |
[ 1 ] |
NE |
|
50% |
[ 1 ] |
|
Total Votes : 2 |
|
Author |
Message |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 3:27 pm Post subject: Opakovaný záznam v kalendáři |
|
|
Jde u E71 opakované upozornění v kalendáři? Nastavím opakování třeba po týdnu, budík zazvoní ale příště už ne(záznam má totiž vypnuté vyzvánění )... Funguje někomu? _________________ E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
|
|
Back to top |
|
 |
flemo ostřílený diskusník

3205.06 SMM
|
Posted: Fri Sep 28, 2007 11:08 am Post subject: |
|
|
Od vytvorenia tejto temy velmi pozorne sledujem svoj kalendar a vysledky su dost sklucujuce.
Opakovany zaznam funguje, ale len do momentu, ked sa z neznamych pricin prepne do stavu Alarm off.
Nepodarilo sa mi zistit kedy to nastava, zda sa mi, ze nahodne.
Priklad - zazvoni mi pripomienka, stlacim off. Nasledne skontrolujem v kalendari, ci bude upozornovat aj zajtra. Svieti tam zvoncek, ze ano. Skontrolujem o pol hodinu a zvoncek je uz preskrtnuty.
Sledujem to na C81, predpokladam ze pokial ide o kalendar, je to to iste. Subjektivny pocit je, ze sa to deje castejsie ako na inych telefonoch, co som mal. Ale to moze byt aj tym, ze predtym som opakovane pripomienky pouzival len vynimocne a obvykle s periodou tyzden. Teraz mam nastavene dve kazdodenne, a vypnu sa mi priemerne dvakrat v tyzdni.
Mimochodom, tento problem - samovolne a nahodne zrusenie opakovanych pripomienok - pozorujem uz od svojho prveho Siemensu - S65, akurat som si vzdy myslel, ze obcas spravim nieco zle a nepatral som po pricinach.
Chvilu som si myslel, ze sa to udeje po pripojeni k MPM (mpm nepodporuje opakovane pripomienky, co je dost prieser podla mna),
ale nie je to tak. _________________ ....S65-AX75-CX75-EL71-E71-SXG75-E71-S68-C81-M81 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|