View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Dejvidas kolemjdoucí
2.50 SMM
|
Posted: Sat May 26, 2007 11:18 pm Post subject: Jak dostat mobil z TTY módu..? |
|
|
Mám dotaz, ale dost beznadějný.. Mám Siemens C75. V horní části displeje se mi dnes vedle nápisu GPRS objevil jakýsi nápis TTY. Netušim, co to znamená, ale nemůžu volat - hovor se spojí, ale nic neslyším já, ani ten volaný (nebo mě volající). Přitom mikrofon třeba při funkci "záznam zvuku" normálně funguje, reprák jakbysmet.. Rovněž mi teď nefachčí vibrace.. Na netu jsem horko těžko zjistil, že je to nějaký mód pro hluchoněmé, který jsem ovšem vědomě neaktivoval.. Neví někdo, jak se toho zbavit ? V žádném nastavení to nemůžu najít..a v manuálu o tom není ani slovo.. Díky za případnou pomoc, ale moc nedoufám..  |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sat May 26, 2007 11:30 pm Post subject: |
|
|
Hm, já našel něco, že se to ukazuje při zapojení DCA-540, asi když je blbě udělanej... No, vypnout a zapnout nepomáhá? _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Dejvidas kolemjdoucí
2.50 SMM
|
Posted: Sat May 26, 2007 11:45 pm Post subject: RE: moderátor |
|
|
Kdepak, zkoušel jsem všechno možný - vypínat, zapínat, měnit profily, vrátit tovární nastavení...nic nepomohlo.. Jinak, já jsem mobilovej laik, já netuším, co je to DCA-540..  |
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Dejvidas kolemjdoucí
2.50 SMM
|
Posted: Sun May 27, 2007 10:34 am Post subject: .. |
|
|
Njn, víc informací tam sice bylo, ale jak se toho zbavit ? Nikde nic.. Mě z toho asi klepne..  |
|
Back to top |
|
 |
coyotelada22 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun May 27, 2007 6:08 pm Post subject: |
|
|
Mne sa to ukazuje ked je kabel pripojeny k PC ale nemoze komunikovat,
po naslednom vibrati USB kabla a zapojeni mi TTY zmyzne a vsetko je OK _________________ > Siemens A 50 podsvietenie biele
> Siemens MC 60 vlastny tuning
> Siemens S 65 + ELF 1.8++ MP 14
> 1 GB MS DV RS MMC Apacer
> PDA ASUS P 735, 624 MHz WM 6
> 16 GB Micro SD class 2
>JBenchmark1 27 638 bodov
 |
|
Back to top |
|
 |
Dejvidas kolemjdoucí
2.50 SMM
|
Posted: Sun May 27, 2007 6:22 pm Post subject: |
|
|
coyotelada22 wrote: | Mne sa to ukazuje ked je kabel pripojeny k PC ale nemoze komunikovat,
po naslednom vibrati USB kabla a zapojeni mi TTY zmyzne a vsetko je OK |
Hm, to je hezký, já mobil k compu nikdy nepřipojoval, tak kde se to tam vzalo...fakt nechápu..  |
|
Back to top |
|
 |
Dejvidas kolemjdoucí
2.50 SMM
|
Posted: Mon May 28, 2007 8:11 pm Post subject: ...... |
|
|
Tak vážení, dnes navečer mi ta stupidní TTY ikona sama od sebe zmizla a telefon zas funguje normálně.. Nechápu.. Teď nevim, mám-li být rád, nebo se furt strachovat, aby se to nestalo znovu.. Každopádně dík všem a pokud by k tomuto problému někdo něco zjistil, prosím, hoďte to sem, pro případ, že by se zlo vrátilo..  |
|
Back to top |
|
 |
jipehu kolemjdoucí
14.14 SMM
|
Posted: Tue Apr 23, 2013 10:57 am Post subject: Obdobný problém s TTY u ME75 |
|
|
Po několika letech provozu se mi vyskytl podobný problém.
Zobrazila se ikona TTY v horním stavovém řádku. Při telefonování nefungoval hlas.
Zrušit na chvíli tento režim se povedlo při provádění změn v nastavení Výměna dat GRPS,IrDA,Fax a následném restartu telefonu.
Po nějaké době se ale režim TTY opět nastavil.
Pomohlo až přenastavení datumu do minulosti. Pro rok 2013 na 2002 tak aby odpovídaly dny. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|