Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
x-D kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st květen 23, 2007 10:21 pm Předmět: problem s ct65 |
|
|
ahojky, mam problem se svym siemensem v pohode se zapne, vlozim pin, prihlasi se a pak najednou prestanou fungovat tlacitka, neda se na nej dovolat... vzdycky az po prihlaseni do site. obcas se dokonce dostanu do menu nebo dorucenych, ale pak se stejne hned sekne baterka je nabita.
vite pls nekdo co s nim? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GgDag-SK Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: st květen 23, 2007 10:25 pm Předmět: |
|
|
S kus prehrat FW. Citaj ale FAQ na hlavnej stranke |
|
Návrat nahoru |
|
 |
luboss86 badatel

304.64 SMM
|
Zaslal: čt květen 24, 2007 8:29 am Předmět: |
|
|
to iste mi robila jedna CX65 je to nieco podobne prehral som FF a potom to uz slapalo normalne 8) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tomáš Ranocha začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt květen 24, 2007 8:58 pm Předmět: |
|
|
Tohle mi delalo kdyz jsem aplikoval main screen changer. Vzycky jsem ten patch musel upravit _________________ Rammstein s váma!!!Ať žije Siemens! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x-D kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po květen 28, 2007 9:33 pm Předmět: |
|
|
dekuju moc za odpovedi tak dneska jsem ho z niceho nic rozchodila :o pamet byla plna, tak mozna i proto ty problemy... az se dostanu ke kabliku, tak udelam neco se sw, aby se to neopakovalo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|