View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hans kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 14, 2007 11:03 am Post subject: Úprava klávesnice SL75 |
|
|
Lidičkové dobří, očička mě bolí, prolezl jsem kde co a nikde jsem nenašel nic co by umělo totéž co DSE s mými ostatnímy Siemensy. S SL75 se DSE buď nespojí a nebo se rafne. Je nějaký způsob jak si přizpůsobit klávesy podle mých dosavadních zvyklostí, nebo to nejde? Díky předem za rady (příp. odkazy ) |
|
Back to top |
|
 |
Pažout badatel

454.16 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
hans kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 15, 2007 5:49 am Post subject: |
|
|
Dík, ale SL je o něčem trochu jiném a poslední model který vklay podporuje je SL55. |
|
Back to top |
|
 |
Pažout badatel

454.16 SMM
|
Posted: Wed Aug 15, 2007 9:20 pm Post subject: |
|
|
Předem se omlouvám za OT,ale nejde jinak reagovat
nevim,jestli si ze mě děláš srandu,nebo si po dvou letech myslíš,že patche do X75 se sypou do telefonu otvorem pro nabíječku?Doporučuju si trochu víc pročítat fórum alespoň pro svůj foun.SL75 je pořád Siemens,na kterej je pár patchů i elfů,který bez V-Klaye nezprovozníš |
|
Back to top |
|
 |
hans kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 6:02 am Post subject: |
|
|
Pažout wrote: | Předem se omlouvám za OT,ale nejde jinak reagovat
nevim,jestli si ze mě děláš srandu,nebo si po dvou letech myslíš,že patche do X75 se sypou do telefonu otvorem pro nabíječku?Doporučuju si trochu víc pročítat fórum alespoň pro svůj foun.SL75 je pořád Siemens,na kterej je pár patchů i elfů,který bez V-Klaye nezprovozníš |
No trochu blbě jsem to napsal... Samožřejmě že mám přes v-klay udělanou kompletní zálohu telefonu, pár patchů jsem tam taky nasypal právě tou dírou pro nabíječku ale co jsem nikde nenašel, je ten ini soubor pro SL75. Kdesi jsem se dopídil informace (a myslím že i někde tady) že S (SL) 75 má jinak uloženou mapu kláves než ostatní siemensy a proto DSE nefunguje. Můžu tě ujistit, že jsem toho pročetl hafo než jsem sem napsal. |
|
Back to top |
|
 |
Pažout badatel

454.16 SMM
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 12:36 am Post subject: |
|
|
zeptám se jinak,jakou verzi DSE máš?1.0.6 je taky pro X75kovou řadu.JInak zkus FAK Editor.Ten máš přímo pro S/SL75Taky záleží na tom,jakou úpravu klávesnice máš na mysli.jestli jenom rychlou volbu,nebo přiřazení dalších znaků na klávesu.A omlouvám se za ten úlet |
|
Back to top |
|
 |
hans kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 9:40 am Post subject: |
|
|
Pažout wrote: | zeptám se jinak,jakou verzi DSE máš?1.0.6 je taky pro X75kovou řadu.JInak zkus FAK Editor.Ten máš přímo pro S/SL75Taky záleží na tom,jakou úpravu klávesnice máš na mysli.jestli jenom rychlou volbu,nebo přiřazení dalších znaků na klávesu.A omlouvám se za ten úlet |
Nic se nestalo, někdy se tu fakt lidi ptají na blbosti. DSE mám nejnovější verzi a FAK editor určitě vyzkouším. Dík za typ. |
|
Back to top |
|
 |
caco badatel

457.26 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Mon Aug 20, 2007 9:39 pm Post subject: |
|
|
Prečítaj si aj toto. Je to o programe "ShotKeyEd", ktorý je na zmenu tlačítok lepší ako "Fakeditor" |
|
Back to top |
|
 |
hans kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 10:01 am Post subject: |
|
|
caco wrote: | Prečítaj si aj toto. Je to o programe "ShotKeyEd", ktorý je na zmenu tlačítok lepší ako "Fakeditor" |
Díky, už jsem stahl aktuální verzi z ruska. |
|
Back to top |
|
 |
|