View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zelomelo badatel

669.90 SMM
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 11:45 am Post subject: Siemens C65 umrtvený. Potřebuji spravit ale nic na něj nefun |
|
|
Normálně jsem si zapisoval kontakty v mobilu, a vtom se mi vypl. Nic jsem sním nic nedělal. zapnul jsem ho znovu, pak se také vypl. Při dalším pokusu jsem ho rychle připojil ke kabelu a provedl ČÁSTEČNOU zálohu dat v SIMOCO, uprostřed zálohy se mi vypl ale už nešel zapnout. Ve winswupu i při obou zaškrknutých checkoch mi to píše "Cant connect to Mobile with BootstrapLoader on Com 3", skoušel jsem měnit rychlost a další věci které jsou popsaný v článku chyby ve winswupu. X65 flasher mi napíše "Boot code not recognized. Make sure that you have patched the bootcore with PX65 midlet" jenže nevím jak ho mám upravit když mně nekomunikuje ani v papua utils.
Rád bych podotknul že mi jde jen o kompletní zálohu dat včetně telefonního seznamu. Pokud nepůjde mobil spravit nevadí a jde mi o ty data.
Jo a taky jsem rozebíral telefon, ale nevím kde je testpoint. V obrázku není displej ale nevim jak ho sundat, taky jsou na obrázku tam jak se pripojuje klavesnice spojene 2 body ale nevim co to znamena.
Dekuji za odpoved _________________ Siemens A75 > Siemens S75
DCA 510, DCA 540, 1GB Transcend DV, Hromada patchů, USB Bluetooth |
|
Back to top |
|
 |
Jiri.Sko administrátor

480623.78 SMM
Příspěvky na SM: 69,- |
Posted: Sun Jun 03, 2007 12:24 pm Post subject: |
|
|
Musíš udělat testpoint, aby ses spojil s programy. Až budeš spojenej, tak si načteš fullflash, zapíšeš novou, odblokuješ a pomocí tohoto návodu si vrátíš kontakty, atd.  _________________ A52 + A55 + A70 + C55 + C60 + C65 + C70 + C75 + CX65 + CX75 + E71 + EF81 + EL71 + M55 + MC60 + ME75 + M75 + S45 + S55 + S65 + S68 + SK65 + S75 + SXG75 + SX1
DCA-510 + DCA-540 + DCA-140 + Torx 5 + redukce na 3.5 mm JACK + čtečka + QuickPic + přídavný blesk
Tuningy: Windows XP S65 ~ CSL65 | AC55 | Mandriva Linux 2008 (zastaveno)
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|