clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Siemens C65 umrtvený. Potřebuji spravit ale nic na něj nefun

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Siemens C65 umrtvený. Potřebuji spravit ale nic na něj nefun

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
zelomelo
badatel
badatel

669.90 SMM
PostPosted: Sun Jun 03, 2007 11:45 am    Post subject: Siemens C65 umrtvený. Potřebuji spravit ale nic na něj nefun Reply with quote

Normálně jsem si zapisoval kontakty v mobilu, a vtom se mi vypl. Nic jsem sním nic nedělal. zapnul jsem ho znovu, pak se také vypl. Při dalším pokusu jsem ho rychle připojil ke kabelu a provedl ČÁSTEČNOU zálohu dat v SIMOCO, uprostřed zálohy se mi vypl ale už nešel zapnout. Ve winswupu i při obou zaškrknutých checkoch mi to píše "Cant connect to Mobile with BootstrapLoader on Com 3", skoušel jsem měnit rychlost a další věci které jsou popsaný v článku chyby ve winswupu. X65 flasher mi napíše "Boot code not recognized. Make sure that you have patched the bootcore with PX65 midlet" jenže nevím jak ho mám upravit když mně nekomunikuje ani v papua utils.

Rád bych podotknul že mi jde jen o kompletní zálohu dat včetně telefonního seznamu. Pokud nepůjde mobil spravit nevadí a jde mi o ty data.

Jo a taky jsem rozebíral telefon, ale nevím kde je testpoint. V obrázku není displej ale nevim jak ho sundat, taky jsou na obrázku tam jak se pripojuje klavesnice spojene 2 body ale nevim co to znamena.

Dekuji za odpoved

View user's profile Send private message Send e-mail
Jiri.Sko
administrátor
administrátor

480623.78 SMM

Příspěvky na SM: 69,-
PostPosted: Sun Jun 03, 2007 12:24 pm    Post subject: Reply with quote

Musíš udělat testpoint, aby ses spojil s programy. Až budeš spojenej, tak si načteš fullflash, zapíšeš novou, odblokuješ a pomocí tohoto návodu si vrátíš kontakty, atd. wink

SM
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum