Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
akicek začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 07, 2007 9:43 am Předmět: mrtvá SX1 |
|
|
Zdravím, Odešla mi SX1, Při zapnutí zapípá jako když je slabá baterka, postupně ztmavne display a to je vše. Trojhmat se mi povedl 2x, vhorní části displaye projel stav formátování a to bylo zase vše. Podle návodu z odkazu: [u]http://forum.www.siemensmania.cz/content.php?id=329[url] jsem přes servisní kabel nastartoval WinSwup a vše proběhlo jak mělo. Pak jsem ale chtěl přes datový kabel opět nahrát fw15, ale.. předně nevím, jestli se mi přepnul mobil do SWUP módu, nic se totiž po prvním nahrání fw nezměnilo.dále se mi po výměně servisního kabelu za datový(orig.) a spuštění WinSwup s fw15 objjevila hláška: Connect USB cable and set Mobile to SwupMode (Center button). Takže asi spojit mobil kabelem a zmáčknout najednou joystic a červené tlač. (mobil stále beze změny). Teď ale nevím jestli zase odškrtat políčka v levém sloupci, jak to je v návodu, nebo je tentokrát nechat? Když vše nechám jak je a dám start, tak najedou přesýpačky a pak WinSwup zčervená a objeví se: Can´t initialize USB device. Co dělám špatně?[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kuba kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 07, 2007 11:43 am Předmět: |
|
|
me to dela tez..nekdy mi pomuze vyndat baterku a pak to vetsinou funguje.ale po prehrati softu(nebo tedy firmware 15cz), mi opet hlasi znamou hlasku o pozadavek na soft...tzn. vubec se po prehrani firmware nezmeni...
jak k tomu doslo ze ti tel nejede?treba na neco prijdem:)
akorat mi pri zapnuti tel(nebo aspon pokusu ) nepipa jako ze mam vybit.baterku... mozna jeste pomuze kdyz nabijes bat... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kuba kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 07, 2007 11:57 am Předmět: mrtva sx1????? |
|
|
Tak me se normalne rozbehl tel po odpajeni joystiku.. skuz ho prohybat, vytahni tak na 20min bat. a uvidis co se stane.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: st červen 13, 2007 11:07 am Předmět: |
|
|
V diskuzi prosím pokračuj zde. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|