View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mia.ts kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 10:40 pm Post subject: Kopírování kontaktů na SIM |
|
|
Nikde jsem to tu pro SX1 nenašel, víte někdo, prosím vás, jak zkopírovat kontakty z SX1 zpátky na SIMku? Ke každýmu jménu mám přiřazený pouze jedno číslo, tak jak jsem to zkopíroval z jedné SIMky, tak bych to potřeboval dostat na druhou. Blbne mi bluetooth, jinak bych to prohnal přes floAt... Dík. _________________ Když to není pokažený, tak do toho nevrtej... |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 1:49 pm Post subject: Re: Kopírování kontaktů na SIM |
|
|
mia.ts wrote: | Nikde jsem to tu pro SX1 nenašel, víte někdo, prosím vás, jak zkopírovat kontakty z SX1 zpátky na SIMku? Ke každýmu jménu mám přiřazený pouze jedno číslo, tak jak jsem to zkopíroval z jedné SIMky, tak bych to potřeboval dostat na druhou. Blbne mi bluetooth, jinak bych to prohnal přes floAt... Dík. | Hromadně nijak, jenom po jednom... Příjemnou zábavu přeju
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|